FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Φινάλε μεταγραφών με Αντωνιάδη

Ημερομηνία: 02-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γιώργος Αντωνιάδης είναι η τελευταία μεταγραφή του Πανηλειακού.

Και επίσημα «ερυθρόλευκοι» οι Σίλβα, Λούσκος, Καλομοίρης, Καρακίτσος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Τον 23χρονο μεσοαμυντικό Γιώργο Αντωνιάδη απέκτησε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ο Πανηλειακός. Ο Αντωνιάδης, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ, την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Κοζάνη της Γ΄ Εθνικής και από τον Γενάρη και μετά στην αλβανική Σκεντέρμπεου, στην Β΄ Εθνική της Αλβανίας. Ο Αντωνιάδης έχει γεννηθεί στην Κοζάνη στις 25 Σεπτεμβρίου 1999.  Έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κοίλων της Κοζάνης, κατόπιν εντάχθηκε στο Φ.Σ. Κοζάνης και ακολούθησαν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ο Παναιγιάλειος και ο Α.Ο. Τρίκαλα, για να επιστρέψει πέρυσι στην Κοζάνη, ενώ τον Γενάρη του 2022 μεταγράφηκε στην Σκεντέρμπεου Κορυτσάς.

Από κει και πέρα, και επίσημα παίκτης του Πανηλειακού έγινε ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος Ρούμπεν Σίλβα, που είναι στον Πύργο ενάμιση μήνα περίπου και συμμετείχε στην προετοιμασία και στα φιλικά. O Σίλβα αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως εξτρέμ.  Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην κροατική ερασιτεχνική Tomislav Drnje και από τον Γενάρη και μετά στην αλβανική Kastrioti, στην Α΄ Εθνική της Αλβανίας. Ο Σίλβα έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και στις  μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, στην Κλάπτον, την Σάτον, την Τσέλμσφορντ και πιο παλιά στην Λέιτον Όριεντ.

Τέλος, παίκτες του Πανηλειακού είναι και με τη βούλα ο νεαρός μεσοεπιθετικός Γιώργος Λούσκος, ως δανεικός από την Παναχαϊκή, ο οποίος και αυτός έβγαλε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και συμμετείχε στα φιλικά παιχνίδια, ο 22χρονος εξτρέμ Λεωνίδας Καλομοίρης, που την περσινή σεζόν έπαιξε στην Γ΄ Εθνική με τον Πανιώνιο και το Κερατσίνι, ενώ έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και οι 22χρονοι τερματοφύλακες Ραφήλ Καρακίτσος, που επέστρεψε ύστερα από δύο χρόνια στον Πανηλειακό μετά και την αποχώρηση Κουρλού, και Κώστας Πάνου, που έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Βέροιας και του Άρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος