FOLLOW US: facebook twitter

Ο Άγγλος σούπερσταρ dj Terry Francis στο «Τετράστιχο»

Ημερομηνία: 30-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

4stixo-terryfrancis

Την Τετάρτη 4 Μαΐου οι υπερπτήσεις συνεχίζονται για την πόλη μας και ευρύτερα στον νομό μας! Ύστερα από το μεγάλο event με την Deborah De Luca η συνέχεια έπεται ακόμα πιο δυνατή, αυτή την φορά καλεσμένος της Dance Wonderground Productions ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως και legend της Techno και Tech/House σκηνής, resident του Fabric στο Λονδίνο ο Άγγλος superstar Terry Francis.
Μαζί του οι 12 Tones (Cyclic/Area Remote/Tenampa)
Ετοιμαστείτε για το απόλυτο event αυτής της χρονιάς την Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 11 το βράδυ, στο «Τετράστιχο Live Theater», με την σφραγίδα του πιο αξιόπιστου πάρτυ και ομάδας στον νομό μας Dance Wonderground Productions! Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού

Terry-Francis

Λίγα λόγια για τον TERRY FRANCIS:
Ο διαχρονικός Resident Dj του εμβληματικού Fabric Club του Λονδίνου και αρχιτέκτονας των ηλεκτρισμένων underground «Wiggle Nights» τα οποία δεσπόζουν στη λίστα με τα πιο περιζήτητα και ποιοτικά events της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής και της Wiggle Records, ο δημιουργός σπουδαίων παραγωγών, όπως τα «Architecture» albums, επιστρέφει εδώ και χρόνια με απόλυτη συνέπεια στην αγκαλιά των Ελλήνων clubbers. Οι ήχοι του απόλυτα δυναμικοί και εξαιρετικά καλοδουλεμένοι αποτελούν έναν πολύ ισχυρό λόγο για να τον τιμήσεις στο dancefloor.

12tonesΛίγα λόγια για τους 12 TONES:
Το project από τον Πύργο το οποίο έχει εμφανιστεί σε δεκάδες club της Ελλάδας όπως επίσης και σε clubs του εξωτερικού και δίπλα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής όπως οι: Nick Warren,Mihai Popoviciu, Deborah De Luca, Tiger Stripes, Dave Seaman, Re You, Siopis, Italoboyz, Marc o’ Tool, Tim Healey, Ralph Mayerz, Extrawelt. Συνεργάζονται με τις δισκογραφικές εταιρίες Cyclic, Area Remote, Tenampa, MadTech, Klik Records κ.α.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6985718969

Σημεία Προπώλησης:

Πύργος: Alexandras fashion Πατρων 10
Καλαμάτα: Ramses bazaar Στοα Λόντου
Πάτρα: Βιβλιοπωλείο discover your way Πατρέως 30
Αμαλιάδα: Ποδήλατο καφέ Πεζόδρομος
Λεχαινά: Palas cafe bar
Κρεστενα: Vanilla lounge cafe

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος