FOLLOW US: facebook twitter

Brazilian Jiu-Jitsu: Δεύτερος στο Πανελλήνιο Κύπελλο ο Παπαδόπουλος

Ημερομηνία: 13-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu- Jitsu στο Κλειστό γήπεδο Δαΐς Αμαρουσίου υπό την αιγίδα την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.

(Ελληνική Φίλαθλη Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου), όπου έλαβε μέρος ο Διονύσης Παπαδόπουλος προπονητής των συλλόγων Αμαλιάδας “Ο Αρραχίων”, Πύργου “Ο Θαλλίαρχος” και Ανδραβίδας “Ο Καλλισθένης”, οι οποίοι σύλλογοι έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος.

Ο Παπαδόπουλος κατέλαβε την 2η  θέση στην κατηγορία, με μια νίκη και μια ήττα

Μasters 1, Μasters 2 ultra heave Division.

O ίδιος με σωματικό βάρος 107 κιλά αγωνίστηκε κόντρα σε αθλητές 130 και 124 κιλά αντίστοιχα.

Το Brazilian jiu-jitsu είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο άθλημα στο νομό μας, που προπονεί ο Διονύσης Παπαδόπουλος στους συλλόγους.

Περιλαμβάνει τεχνικές πάλης, ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής, Τζούντο, αλλά και πάλη υποταγής στο έδαφος με ακινητοποιήσεις, πνιγμούς και τεχνικές εξαρθρώσεων

Ιδανικό για αυτοάμυνα για όλους.

Οι αγώνες και η προπόνηση γίνονται πάντα στα όρια του υγειούς ερασιτεχνικού αθλητισμού, με μηδαμινούς τραυματισμούς.

Σκοπός του προπονητή είναι να βγάλει υγιείς, σωματικά και ψυχικά ανθρώπους στην κοινωνία μας, ώστε να βελτιώσει την ποιότητα σχέσεων και συμπεριφοράς μέσα στις πόλεις μας.

Ο προπονητής Διονύσης Παπαδόπουλος είναι πρώην επαγγελματίας αθλητής, πλέον ερασιτέχνης, με πολλές διακρίσεις στα στιλ που προπονεί στα προπονητήρια των συλλόγων.

Είναι κάτοχος άδειας εξασκήσεως προπονητή από την Γ.Γ.Α. Τζούντο Γ΄ κατηγορίας,

Παγκρατίου Γ΄ κατηγορίας, ενώ παρακολουθεί σχολή προπονητών kick Boxing Γ΄  κατηγορίας και αναβαθμίζει την άδεια του Παγκρατίου σε Β΄ κατηγορίας με εξετάσεις μέσω της Γ.Γ.Α..

Οι αθλητές του Παγκρατίου αθλήματος είναι οι 5 αθλητές των πολεμικών τεχνών.

Η γνώση για την στήριξή τους πρέπει να είναι αδιάκοπη και να βελτιώνεται συνεχώς. ώστε να φτάσουν στα ανώτερα σωματικά και ψυχικά επίπεδα.

*Για επικοινωνία, στις σελίδες του FB Mma Ilida Fighting Academy και Olympic Fighting Academy και στο Instagram Mma_ilida academy.

Τηλ. επικοινωνίας 6975645340.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος