FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κόροιβος: Πάντα δίπλα του Chipita και Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη

Ημερομηνία: 24-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το τμήμα μπάσκετ του Κοροίβου εξέδωσε χθες ευχαριστήρια ανακοίνωση για άλλες δύο εταιρείες, που πολλά χρόνια τώρα στηρίζουν την ομάδα στην προσπάθειά της να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο, στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Ο λόγος για την Chipita και το Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη, το οποίο τη σεζόν 2018-2019  ήταν ο επίσημος χορηγός ονόματος του τμήματος μπάσκετ του Κοροίβου.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου, χθες, ήταν η εξής:

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αλλά και να προβάλουμε δυο ακόμα εταιρείες, από τις πιο επιτυχημένες στο χώρο τους, για την συνεχή προσφορά τους στον ΑΣΑ Κόροιβος τα τελευταία χρόνια.

Chipita – Molto

Η Chipita ιδρύθηκε το 1973 στην Ελλάδα με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία αλμυρών snacks.

Η εταιρεία διαθέτει 8 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα (2), Βουλγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Τουρκία, και Σλοβακία.

Μονάδες παραγωγής επίσης λειτουργούν μέσω στρατηγικών συνεργασιών σε 4 διαφορετικές χώρες, με έδρα την Σαουδική Αραβία, την Ινδία, την Μαλαισία και το Μεξικό.

Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη

Το Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη για περισσότερα από 40 χρόνια στηρίζει έμπρακτα το Νομό μας και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, δίνοντάς τους επαγγελματική διέξοδο με σπουδές σε ειδικότητες αιχμής, όπως η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική, η κομμωτική, η αισθητική και πολλές ακόμη, δημιουργώντας καταξιωμένους επαγγελματίες.

Την χρονιά 2018-2019 το Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη ήταν ο επίσημος «χορηγός ονόματος» του τμήματος μπάσκετ του ΑΣΑ Κόροιβος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος