FOLLOW US: facebook twitter

Basket League: Έφτασε τις 400 συμμετοχές ο Βασιλόπουλος

Ημερομηνία: 24-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία ήταν αυτό ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ηρακλή, για τον Ηλείο φόργουορντ του Γ.Σ. Περιστερίου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος έφτασε τις 400 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ έγραψε στην επίσημη σελίδα του για το επίτευγμα του 36χρονου μπασκετμπολίστα: «Το παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στον Ηρακλή δεν ήταν σαν όλα τα άλλα για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ήταν το 400ό του στη Stoiximan Basket League στην οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν 19 χρόνια! Ήταν 3 Νοεμβρίου 2001 όταν πάτησε για πρώτη φορά στα παρκέ της κατηγορίας, ως παίκτης του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο πολύπειρος φόργουορντ έγινε ο 13ος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος που γίνεται «400άρης», ενώ παράλληλα ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Νίκο Χατζηβρέττα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με 399 συμμετοχές Πρωταθλήματος.

Μέσα από αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι, ο Βασιλόπουλος έφτασε σε κάποια ακόμη ατομικά επιτεύγματα.

*Με τους οχτώ πόντους του, έφτασε τους 2.511, ξεπέρασε τον Ντράγκαν Τάρλατς που είχε 2.503 και έγινε ο 45ος της λίστας των σκόρερ της Stoiximan Basket League.

*Παράλληλα έγινε ο 21ος παίκτης στην ιστορία του Περιστερίου στην κατηγορία, που ξεπέρασε τους 500 πόντους.

*Με τα επτά ριμπάουντ που είχε στο παιχνίδι του Ιβανωφείου, έφτασε στη 13η θέση της λίστας των ριμπάουντερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Γιάννη Γιαννούλη στα 1.529».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος