FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ: Επιστροφή στη δράση για Κόροιβο, Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 14-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε χθες την επανεκκίνηση των εθνικών πρωταθλημάτων και την παράταση της μεταγραφικής περιόδου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης, αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Παράλληλα, αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με την μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Τέλος, η Ε.Ο.Κ. χθες βράδυ όρισε τα τρία εκ αναβολής παιχνίδια της Α2 Εθνικής. Ο αγώνας Χ. Τρικούπης-Καρδίτσα για την 10η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου, ο αγώνας Καρδίτσα-Ελευθερούπολη για την 11η αγωνιστική στις 26 Ιανουαρίου και τέλος το παιχνίδι Καβάλα- Καρδίτσα για την 12η αγωνιστική στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο Κόροιβος επιστρέφει στην δράση το Σάββατο 22 Ιανουαρίου κόντρα στον Αμύντα, στο Κλειστό της Ήλιδας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας παίζει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα για την 9η και τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου, στον 1ο Όμιλο.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος