FOLLOW US: facebook twitter

Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Ήττα Ξενοφώντα στο Ληξούρι με πολλά παράπονα για την διαιτησία-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 15-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών γνώρισε την πρώτη του ήττα στα μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ. Ηττήθηκε 3-0 στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο κι έμεινε στους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες που έχει δώσει. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου έχει να παίξει την προσεχή Κυριακή στους Γαργαλιάνους με τον Μιλτιάδη, στη συνέχεια, στις 26 Μαΐου, εντός με τον Παναρκαδικό και στο φινάλε πάει στην Πάτρα να παίξει με τον χωρίς βαθμό Ατρόμητο.

Ο Ξενοφών, που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Πάνο Διαμαντόπουλο, μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε να χάνει 1-0 με γκολ του Πατσέκο. Στο 20΄ ο Αστερόπουλος αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Α.Ο.Ξ., για μαρκάρισμα στον Πολυδωράτο. Στη συνέχεια του α΄ μέρους  Πάρης και Μπακατσέλος δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 28΄ και 33΄.  

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 62΄ ο Παλληξουριακός κέρδισε πέναλτι, που δόθηκε στην προσπάθεια του Κολόκα να καλύψει τη μπάλα με το άνοιγμα των χεριών του και ερχόμενος σε επαφή με τον αντίπαλο επιθετικό. Το εκτέλεσε ο Πατσέκο κι έγραψε το 2-0. Η ηλειακή ομάδα διαμαρτύρεται και γι’ αυτή τη φάση.

Στο 84΄ οι νησιώτες έφτασαν στο τελικό 3-0, ξανά με τον Πατσέκο.

Παλληξουριακός: Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Πατσέκο, Κουκοβίνος, Ηλ. Αντωνάτος (65΄Λυκούδης), Μπράτι, Χατζιάι, Κ. Αντωνάτος  (80΄ Γαλανός), Γεωργάκης, Συριάτος (86΄ λ.τρ. Γαβαλάς).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης (46΄ Τσίγκρηλας – 65΄ λ.τρ. Φερεκίδης), Μπέριος, Κολόκας, Κρίκος, Αναμουρλίδης (65΄ Δρακόπουλος), Αστερόπουλος, Μπακατσέλος (72΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Σκοζάι, Κωνσταντόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της «Πρωινής» την Πέμπτη.

Τα αποτελέσματα

Παλληξουριακός – Ξενοφών 3-0
Πανγυθεατικός – Ατρόμητος Π. 2-0
Παναρκαδικός – Μιλτιάδης 1-0

Η βαθμολογία
(Σε 4 αγώνες)

Παναρκαδικός (9-3) 10

Πανγυθεατικός (8-2) 8

Παλληξουριακός (4-1) 5

—————————————

Ξενοφών (4-6) 4

Μιλτιάδης (3-5) 3

Θύελλα Αμπελοκήπων (4-7) 3

Ατρόμητος Πατρών (1-9) 0

Επόμενη αγωνιστική (19/5)
Μιλτιάδης – Ξενοφών
Πανγυθεατικός – Παναρκαδικός
Θύελλα Αμπελ. – Παλληξουριακός
Ρεπό: Ατρόμητος Πατρών

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia