FOLLOW US: facebook twitter

Αυτοψία Γιαννόπουλου στο έργο συντήρησης-οδικής ασφάλειας του επαρχιακού δικτύου

Ημερομηνία: 23-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Τις εργασίες ενός σημαντικού έργου οδοποιίας, που εκτελείται στο ορεινό τμήμα των δήμων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, παρακολούθησε από κοντά και ενημερώθηκε για την πορεία του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Πρόκειται για το υποέργο «Συντήρηση – αποκατάσταση βατότητας στο επαρχ. δίκτυο του νοτίου τμήματος Ν. Ηλείας» το οποίο εντάχθηκε στο έργο «Συντήρηση – οδική ασφάλεια επαρχιακού οδικού δικτύου Ν.Ηλείας» – με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ – μετά την επίσκεψη και αυτοψία που είχε κάνει ο κ.Γιαννόπουλος, με στελέχη της Διεύθυνσης Τ.Ε, στις περιοχές Χρυσοχώρι, Λογγό και Βρεστό, πριν από ένα χρόνο. Τα προβλήματα του οδικού δικτύου, στο οποίο δεν είχαν γίνει εργασίες συντήρησης για αρκετά χρόνια, εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν από τους μηχανικούς, οι οποίοι προχώρησαν στον σχεδιασμό του παραπάνω υποέργου, προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητα και η ασφαλής διέλευση των κατοίκων και διερχόμενων οδηγών που κινούνται καθημερινά στον εν λόγω οδικό άξονα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος, επισκέφθηκε την περιοχή, από το Χρυσοχώρι μέχρι και το Λογγό, παρακολούθησε τις εργασίες και ενημερώθηκε για την πορεία τους καθώς επίσης για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσής τους, από τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου και από τον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρείας. Ειδικότερα, σε μεγάλο τμήμα του οδικού άξονα από την διασταύρωση Χρυσοχωρίου προς το Λογγό, έχουν γίνει διαπλατύνσεις προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό πλάτος του δρόμου, κατασκευάζεται επενδεδυμένη τάφρος, θα γίνουν καθαρισμοί ερεισμάτων και τάφρων καθώς και διάνοιξη τάφρων όπου απαιτείται, ενώ οι εργασίες, μετά την ασφαλτόστρωση, θα ολοκληρωθούν με διαγράμμιση του οδοστρώματος και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και ασφάλειας.

Παρόντες στην ενημέρωση ήταν η πρόεδρος του Χρυσοχωρίου Ελένη Καραθανάση και κάτοικοι/μέλη συλλόγων από το Λογγό, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Γιαννόπουλο και για άλλα προβλήματα της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος