FOLLOW US: facebook twitter

Αυγερινοπούλου για τη νέα ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο και τις τράπεζες: «Ανάσα» για τους πολίτες η Κυβερνητική παρέμβαση

Ημερομηνία: 16-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Μεγάλη «ανάσα» για χιλιάδες επιχειρήσεις και φορολογούμενους είναι η δυνατότητα που παρέχει η Κυβέρνηση για ρύθμιση των οφειλών τους σε βάθος 20ετίαςπρος το δημόσιο και τις τράπεζες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ουσιαστική αναδιάρθρωση για το ιδιωτικό χρέος ύψους 450 δις».Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου,  με αφορμή τη χθεσινή διαδικτυακή ενημερωτική διάσκεψη που οργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με θέμα: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το Δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»και τη συμμετοχή του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Κουρμούση.

Η Βουλευτής υπογράμμισε ότι συνιστά μια ρύθμιση οφειλών που σβήνει περισσότερο και από 75% από τα συνολικά χρέη προς το Δημόσιο, ενώ προσφέρει μέχρι 420 δόσεις προς τράπεζες και funds. Οι πολίτες αξιοποιούν την εν λόγω ρύθμιση, η οποία δίνει λύση σε προβλήματα που σωρεύονταν από τα πανωτόκια, αλλά και από πρόστιμα της Εφορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος