FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αυγερινοπούλου: «Δίνουμε δεύτερη ευκαιρία για βιώσιμες ρυθμίσεις»

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία, Πολιτική

Παρέμβαση πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στην Ολομέλεια της Βουλής επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, που κατατέθηκε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η πιο σημαντική υποστήριξη προς το έργο του κ. Σταϊκούρα και της κυβέρνησης προέρχεται ευθέως, άμεσα, από τον ελληνικό λαό. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αν ερωτηθεί σήμερα που βλέπει πώς διάγει τον βίο της αυτή η Κυβέρνηση, με ποιες ηθικές και πολιτικές αξίες και με τι αποτελεσματικότητα, την κρίνει απολύτως θετικά.

«Το νομοσχέδιο δίνει, πράγματι, μία δεύτερη ευκαιρία στους συμπολίτες μας να μη χάσουν τα σπίτια τους, να μη χάσουν την πρώτη κατοικία και την περιουσία τους. Δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσουν τα δάνειά τους σε περισσότερες δόσεις, να παραμείνουν στο σπίτι τους ακόμα και αν δεν μπορέσουν να ρυθμίσουν το χρέος τους, να ξεκινήσουν πάλι την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, να αποκτήσουν τη χαμένη περηφάνια τους. Ένα είναι το σίγουρο. Πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν εργασία και εισόδημα, για να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Πρέπει να τους δώσουμε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία τώρα για μία βιώσιμη ρύθμιση των δανείων τους. Πρέπει να εστιάσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές μας για να φέρουμε νέες επενδύσεις στη χώρα μας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να επανεκκινήσουμε την οικονομία μας. Αυτός είναι ο στόχος μας» τόνισε η κα Αυγερινοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος