FOLLOW US: facebook twitter

Δ Αυγερινοπούλου: «Άμεση η αποστολή ζωοτροφών στην Ηλεία από το ΥπΑΑΤ»

Ημερομηνία: 10-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Με ταχύτητα κινητοποιούνται τα αρμόδια Υπουργεία για την καταγραφή των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας, ενώ άμεσα φθάνουν ποσότητες ζωοτροφών στο Νομό για τη κάλυψη των πρώτων αναγκών στις πληττόμενες περιοχές.»

Αυτό τόνισε χθες η Ηλεία βουλευτής της ΝΔ Δρ. Διονυσία Αυγερινοπούλου που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους κατοίκους των πυρόπληκτων χωριών του Νομού μας, σε σχέση με τις ανάγκες οι οποίες προκύπτουν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, που πλήττουν, μεταξύ άλλων, και των Νομό μας, και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Σε σχέση με την ανάγκη που έχει ανακύψει για την παροχή ζωοτροφών στις πληττόμενες περιοχές, η κυρία Αυγερινοπούλου επικοινώνησε με το Γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή, και ενημέρωσε ότι αύριο, 10 Αυγούστου,  φτάνει η αποστολή ζωοτροφών στην Ηλεία.

Εντός της εβδομάδας κλιμάκιο του Υπ. Υποδομών για την καταγραφή ζημιών των οικιών 

Με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, επικοινώνησε επίσης, η κυρία Αυγερινοπούλου σε σχέση με την απογραφή και καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών. Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τη Βουλευτή ότι εντός της εβδομάδας θα έρθει κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών στην Ηλεία για την καταγραφή των ζημιών, ώστε άμεσα να ξεκινήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων των πληγέντων συμπολιτών μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος