FOLLOW US: facebook twitter

Αττική Οδός: 62χρονος εγκλωβισμένος για 12 ώρες υπέστη έμφραγμα και υπέβαλε μήνυση κατά της εταιρείας

Ημερομηνία: 25-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού «μέσω των γνωριμιών της γιατρού αδελφής τους κινητοποιήθηκε λίγο η πολιτική προστασία»


Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του είχε χθες ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος, ενώ παρέμενε εγκλωβισμένος για περισσότερες από 12 ώρες στην Αττική Οδό, υπέστη έμφραγμα, αφού, προηγουμένως, προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο με τα πόδια.

Όπως ανέφερε ο αδελφός του στην εκπομπή Live News, ο 62χρονος ένιωσε δυσφορία και προσπάθησε να διαφύγει γύρω στις 5 το απόγευμα με τα πόδια. Ωστόσο, αφού περπάτησε για περίπου ένα χιλιόμετρο, διαπίστωσε πως αδυνατούσε να συνεχίσει. Όλη εκείνη την ώρα ο άτυχος άνδρας ήταν σε επαφή με τη γιατρό αδελφή του, ώσπου, τελικά, κατάφεραν να  μεταφερθεί γύρω στις 11:30 το βράδυ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου, πλέον, βρίσκεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων, ενώ όλη τη νύχτα ήταν υπό παρακολούθηση.

Όπως μάλιστα επισήμανε ο αδερφός του 62χρονου, ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού «μέσω των γνωριμιών της γιατρού αδελφής τους κινητοποιήθηκε λίγο η πολιτική προστασία». Ο 62χρονος είχε μπει στην Αττική Οδό από τις 11 το πρωί. «Δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας, όσο μπορούμε να ξέρουμε», είπε ο αδελφός του, επίσης γιατρός στο επάγγελμα, με κάποια επιφύλαξη ωστόσο.

Αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το dikastiko.gr, η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου έκανε γνωστό ότι ο ίδιος και η οικογένεια του «μας έχουν δώσει εντολή όπως καταθέσουμε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας της Αττικής Οδού για άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αλλα και για την χρηματική του αποζημίωση». «Κινδύνευσε η υγεία και η ζωή του χωρίς νερό, στερούμενος τα φάρμακα του, δίχως θέρμανση και καύσιμα στο έλεος του χιονιά χωρίς καμιά βοήθεια από τους υπεύθυνους», τόνισε επίσης η δικηγόρος.

newsbreak.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος