FOLLOW US: facebook twitter

Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού: Εντυπωσιακή η πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας!

Ημερομηνία: 24-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας της Αθλητικής Ένωσης Βαρθολομιού!

Σε μία συναρπαστική τελετή λήξης-γιορτή για το τέλος της περιόδου, βραβεύτηκαν με μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Ακαδημίες της Α.Ε.Β. με γονείς και φίλους να τα χειροκροτούν!

Στη συνέχεια έγινε η απονομή του κυπέλλου στην Ανδρική Ομάδα που τερμάτισε μόνη αήτηττη με 12 στις 12 νίκες και ανέβηκε θριαμβευτικά κατηγορία δίνοντας ραντεβού για του χρόνου στην Γ1 ΕΣΚΑΗ!

Τα επιτεύγματα της Α.Ε.Β. εντυπωσίασαν το κοινό της Ηλείας και όχι μόνο. Για πρώτη χρονιά και μέσα σε σύντομο διάστημα λίγων μόνο μηνών σύστησε πολυπληθή τμήματα Ακαδημιών, Εφήβων και Ανδρών! Παρείχε στους αθλητές της όλων των ηλικιών κατάλληλο ρουχισμό, εξοπλισμό προπόνησης, δερμάτινες μπάλες και δύο νέες μπασκέτες για τις μικρότερες ηλικίες!

Η ΑΕ Βαρθολομιού ευχαριστεί τα παιδιά που το γέλιο τους ηχούσε στο Κλειστό της Γαστούνης σε κάθε προπόνηση, τους γονείς που την εμπιστεύτηκαν για να δείξει στα παιδιά τους πόσο όμορφο άθλημα είναι το μπάσκετ, τους εφήβους και τους άνδρες που έκαναν την ΑΕΒ το “αήττητο τρένο” της κατηγορίας, τους φίλους και το κοινό της Ηλείας που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και τους χορηγούς για την αμέριστη στήριξή τους!

Η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τη νέα χρονιά στους φίλους του μπάσκετ! Είναι μόνο η αρχή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος