FOLLOW US: facebook twitter

«Αθήνα και Βελιγράδι διεκδικούν την Ευρωλίγκα»

Ημερομηνία: 05-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32461″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Αθήνα και το Βελιγράδι είναι οι δύο επικρατέστερες πόλεις για να φιλοξενήσουν την ολοκλήρωση της φετινής Ευρωλίγκας, εφόσον αυτή συνεχιστεί, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mozzarsport», η Αθήνα και το Βελιγράδι είναι αυτή την στιγμή τα φαβορί για να αναλάβουν αυτό το τεράστιο εγχείρημα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Κάουνας φέρεται να έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση, καθώς δεν διαθέτει δύο μεγάλα γήπεδα για να φιλοξενήσει τους αγώνες, ενώ και το Βερολίνο δεν προκρίνεται ως άλλη επιλογή, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων κορoνοϊού.

Από κει και πέρα, ο αντιδήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, δήλωσε ότι η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι απόλυτα έτοιμη για να φιλοξενήσει τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, καθώς μπορεί να διαθέσει τόσο την «Σταρκ Αρίνα», όσο και την ανακαινισμένη «Χάλα Πιονίρ».

Το πλάνο της Ευρωλίγκας θέλει τη διοργάνωση να ξεκινά πάλι στις 4 Ιουλίου και να ολοκληρώνεται στις 26 του ίδιου μήνα, όπου θα συμμετέχουν και οι 18 ομάδες, δίνοντας τα παιχνίδια που απομένουν της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια προημιτελικά και Final Four. Σε… αριθμούς, αυτό σημαίνει πάνω από 60 ματς σε 22 ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot