FOLLOW US: facebook twitter

Ατελείωτο καλοκαίρι στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 29-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 1, Νέα
-Γεύσεις, αρώματα, μελωδίες και χαμόγελα!

O Πολυχώρος «Agora Open Hall» στο Κατάκολο άνοιξε τις πόρτες του για να σας προσφέρει μια άκρως καλοκαιρινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, αρώματα και χαμόγελα! Θέαμα και ομορφιά! Βόλτες με τα μαγιό, αλλά και με τα αέρινα βραδινά σας! Με τα πόδια, με το τρένο, με τη βάρκα ή το αμάξι σας.

Gepostet von Agora Open Hall – Katakolo am Samstag, 8. Juni 2019

Από νωρίς το απόγευμα για καφέ έως αργά το βράδυ για ξάπλες στο γκαζόν με θέα τα αστέρια. Παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες, γεύσεις που θα σεβαστούν τη διατροφή σας, αλλά και τις αμαρτίες σας, παγωτά, milkshakes και γλυκά έκπληξη, cocktails και παγωμένη μπύρα και φυσικά events και live που θα σας απογειώσουν…

Πολύ πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις εορτασμού της συμπλήρωσης 20ετών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που φιλοξενήθηκαν στον Πολυχώρο, ο οποίος διατίθεται και για τις εκδηλώσεις σας, όπως γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις, παιδικά πάρτυ, κλπ.

Κι όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του «Agora», Γιάννης Κατέβας, «αρκεί πάντοτε να έχετε διάθεση φρέσκια και ένα χαμόγελο φυλαγμένο για το τέλος να μας αποζημιώσει»!

Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά

Ποιος είπε ότι ούτε έναν καφέ δεν μπορείς να πιείς όταν είσαι γονιός; Από φέτος ο Πολυχώρος «Agora Open Hall» πλημμυρίζει από παιδικές φωνές και χαμόγελα! Το «Agora» διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένα παιδί για να περάσει καλά: ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για δημιουργικό παιχνίδι, έμπειρο προσωπικό για τη δημιουργική απασχόλησή του, ποιοτικά παιχνίδια & βιβλία, και παράλληλα διοργανώνει κάθε λογής εργαστήρια και παραστάσεις. Εργαστήρια αφήγησης και δημιουργίας παραμυθιού, θεατρικό παιχνίδι, face painting, μουσικοκινητική, ζωγραφική, γλυπτική, κατασκευές, κά. θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις απογευματινές ώρες από καταρτισμένους συνεργάτες.

Gepostet von Agora Open Hall – Katakolo am Sonntag, 16. Juni 2019

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί: το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού με την ηθοποιό Ελευθερία Κουή, σειρά εργαστηρίων γλυπτικής με την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου και 2 εργαστήρια ζωγραφικής σε πετρούλες και βότσαλα με τη αγιογράφο Ρούλα Μπάστα.

Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας, όσο τα παιδιά θα ευχαριστιούνται παιχνίδι, ενώ αν πεινάσετε, έχετε να επιλέξετε από έναν πλούσιο κατάλογο με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές (από πίτσα, σαλάτες και γευστικούς μεζέδες μέχρι χυμούς, παγωτά και milkshakes για τα παιδιά). Η κουζίνα μας θα σας ενθουσιάσει τόσο όσο και οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τους μικρούς μας επισκέπτες!

Τέλος, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση του πιο αξέχαστου παιδικού πάρτυ με happenings που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!

Τώρα, μαμά, ξέρεις πού να δώσεις το επόμενο ραντεβού για το καλοκαίρι με τις φίλες σου!

Τη Δευτέρα προβολή ταινίας με το Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την πρώτη κινηματογραφική προβολή στον υπαίθριο χώρο του Πολυχώρου Αgora Open Hall στο Κατάκολο, μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σωματείο Collectiva Artenativa και το Πλανώδειο, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σινεμά στις πλατείες”! H πολυβραβευμένη βραζιλιάνικη ταινία, και μάλιστα υποψήφια για Όσκαρ, “Το Αγόρι και ο Κόσμος” του Alê Abreu, μια συναρπαστική ταινία με κινούμενα σχέδια για τις ηλικίες από 7 έως 97 ετών, θα προβληθεί τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Σύνοψη

Η ιστορία ενός Αγοριού, που φεύγει από το χωριό του και πηγαίνει στην πόλη για να συναντήσει τον πατέρα του, ο οποίος αναζητά εργασία ως εσωτερικός μετανάστης. Στο ταξίδι αυτό, το Αγόρι παρατηρεί το αντιφατικό πρόσωπο της σύγχρονης Βραζιλίας, που θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε χώρα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Η ταινία, συναρπάζει με τα σχέδια, τα χρώματα και τη μουσική. Δεν έχει διαλόγους «για να μη λερωθεί αυτό το διαμάντι με περιττά πράγματα», όπως έγραψε ο κριτικός της γαλλικής «L’ Express».

Πληροφορίες: Ηρώ Ρήγα – 6974993605

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

The Extraordinary Italian Night κάθε Πέμπτη με €12 το άτομο

Γευστικές ιταλικές Πέμπτες με πλούσιο μενού μόνο στα €12 το άτομο σας περιμένουν στο Agora Pizza Bar & Restaurant. Ιταλικό μενού και ιταλικές μελωδίες διεγείρουν τις αισθήσεις και μας ταξιδεύουν στη γειτονική χώρα κάθε Πέμπτη!

Στην τιμή περιλαμβάνονται: ορεκτικό + σαλάτα + πίτσα στα 4 άτομα + κυρίως πιάτο ανά άτομο (πάστα ή ριζότο) + αναψυκτικό ή μπύρα ή κρασί της επιλογής σας + γλυκό.

Εσείς δοκιμάσατε;;

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6989432956

Όπως αντιλαμβάνεστε, μια επίσκεψη στο χώρο μας είναι μια ξεχωριστή εμπειρία από μόνη της. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε για να το διαπιστώσετε! Σας περιμένουμε!

**Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα events και τις δραστηριότητές μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος