FOLLOW US: facebook twitter

Αστυνομικές ειδήσεις της Ηλείας

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράνομη οπλοφορία.

*

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

*

Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ, στην Αμαλιάδα, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής και είχε επιτρέψει την είσοδο σε άτομο που στερούνταν πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Επιπλέον, η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής στερούνταν σχετικής αδείας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος, ενώ η αλλοδαπή εργαζόμενη δεν κατείχε άδεια άσκησης επαγγέλματος. Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος