FOLLOW US: facebook twitter

Αστυνομικές ειδήσεις: Οι κλέφτες έκαναν «Ανάσταση»!

Ημερομηνία: 05-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Burglar trying to pry open window on house

Πάνω από 23.000 ευρώ μετρητά και χρυσά κοσμήματα η λεία τους στην Παλαιοβαρβάσαινα

Επέλεξαν να δράσουν την ώρα της Ανάστασης και έκαναν «Ανάσταση» οι ίδιοι. Ο λόγος για τους διαρρήκτες που εισέβαλαν σε οικία στην Παλαιοβαρβάσαινα και έφυγαν με μεγάλο χρηματικό ποσό και πολλά χρυσά κοσμήματα.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι 51χρονου στο χρονικό διάστημα από τις 10.30 το βράδυ του Μ. Σαββάτου έως τη μια τα ξημερώματα μετά την Ανάσταση. Αρχισαν να ψάχνουν σε κάθε σημείο για οτιδήποτε πολύτιμο. Έτσι έφτασαν και εκεί που είχε κρύψει ο ιδιοκτήτης το ποσό των 23.000 ευρώ, το οποίο προόριζε για κάποια αγορά, ενώ ακόμα πήραν το ποσό των 3100 δολαρίων Καναδά και 90 δολάρια ΗΠΑ. Όμως δεν έμειναν στα μετρητά. Έψαξαν και βρήκαν και μεγάλο αριθμό χρυσών κοσμημάτων και δαχτυλιδιών, απροσδιόριστης αξίας. Τέλος οι δράστες πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 51χρονου μάρκας Mercedes. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

troxaio_vounarg1Σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση Βουνάργου

Ένας 41χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε και είχε κατεύθυνση από το Βούναργο προς την Εθνική Οδό, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό φορτηγάκι που είχε κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Πάτρα.

troxaio_vounarg2Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 41χρονος τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του στο πόδι, χωρίς να συντρέχει κίνδυνος για τη ζωή του.

troxaio_agiannis1Πύργος: Δύο ελαφρά τραυματίες σε τροχαίο στον Αγ. Ιωάννη

Δύο νεαρές γυναίκες τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, στη διασταύρωση του Αγίου Ιωάννη στον Πύργο στην οδό Κατακόλου.

troxaio_agiannis2Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο γυναίκες μαζί με άλλα τρία άτομα είχε κατεύθυνση προς Κατάκολο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από τα Λαστέϊκα στον Άγιο Ιωάννη. Και οι δύο οδηγοί υποστήριξαν πως τα φανάρια τη στιγμή του ατυχήματος δεν λειτουργούσαν, ωστόσο όταν έφτασε το προσωπικό της Τροχαίας Πύργου, αυτά ήταν και πάλι σε λειτουργία. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν προληπτικά περισσότερο στο νοσοκομείο Πύργου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών…

Ζαχάρω: Τρείς ελαφρά τραυματίες σε τροχαίο στον Κακόβατο

Άγιο είχαν τρία άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ επιβατηγό το οποίο εξετράπη στον Κακόβατο. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της διασταύρωσης Κακόβατου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που επέβαιναν τα τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ ελαφρά οι επιβαίνοντες.

Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλό του

Ένας τραυματίας από κροτίδα σε χωριό του Πύργου

Ένας 35χρονος τραυματίστηκε το βράδυ της Ανάστασης, από κροτίδα σε χωριό του δήμου Πύργου. Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες είχε ατύχημα με κροτίδα που άναψε αλλά πιθανότατα δεν εξερράγη στον αναμενόμενο χρόνο και φέρεται να πήγε να την πάρει ξανά στα χέρια του. Τότε όμως εξερράγη και τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες να χάσει τμήμα από το ένα του δάχτυλο.

Ο 35χρονος μετά από αυτό το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου αρχικά για την παροχή πρώτων βοηθειών και ύστερα στο ΚΑΤ όπου και παραμένει για νοσηλεία.

fotia-pasxaΚινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε διαμέρισμα

Πύργος: Το κουζινάκι έκανε τη ζημιά

Δεν έκανε Πάσχα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου την Κυριακή, καθώς μέσα σε λίγη ώρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο περιστατικά πυρκαγιάς. Το πιο σοβαρό από αυτά ήταν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Ελλήνων Ολυμπιονικών στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ξεχασμένο κουζινάκι ή κάποιο βραχυκύκλωμα σε αυτό, ήταν η αιτία να ξεσπάσει πυρκαγιά στο χώρο κουζίνας, ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Οι πυκνοί μαύροι καπνοί έγιναν αντιληπτοί και άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία οχήματα, μεταξύ αυτών και του ειδικού γερανοφόρου. Τελικά δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη επέμβαση και το “αμαρτωλό” κουζινάκι απομακρύνθηκε στο μπαλκόνι, έχοντας όμως προκαλέσει ήδη υλικές ζημιές από τους καπνούς στο διαμέρισμα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος