FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου: Δυνατό Δ.Σ. με στόχο την άνοδο-Παίκτης-προπονητής ο Ν. Σταματελάτος-Κλεισμένος ο Μπ. Κύτταρης

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου ανέδειξε ισχυρό Δ.Σ., που τη νέα σεζόν αποκλειστικό στόχο θα έχει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Μπροστάρης στην όλη προσπάθεια είναι ο Μέλτης Βασιλακόπουλος, ο οποίος, όμως, θα συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής της ομάδας για τρίτη σερί σεζόν. Στην προεδρία παραμένει ο Στάθης Κικιρίκος, ενώ αντιπρόεδρος είναι η Γωγώ Μαχαίρα. Το νέο Συμβούλιο είναι ένα κράμα από παλιούς και νέους παράγοντες, που θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια του Λ. Αστέρα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, την ομάδα θα ενισχύσει εξωδιοικητικά κι ένας γνωστός επιχειρηματίας, που χρόνια τώρα προσφέρει αμέριστη συμπαράσταση σε πολλά σωματεία της Ηλείας, ορμώμενος από την αγάπη του για τον ηλειακό αθλητισμό.

Το νέο Δ.Σ. του Λ. Αστέρα έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Στάθης Κικιρίκος

Αντιπρόεδρος: Γωγώ Μαχαίρα

Γραμματέας: Γιώργος Μαστορέλης

Ειδικός Γραμματέας: Φώτης Καλεκωνσταντινόπουλος

Ταμίας: Χρήστος Καλεκωνσταντινόπουλος

Γενικός αρχηγός: Τάσος Παρασκευάς

Έφορος υλικού: Δημήτρης Βασιλόπουλος

Μέλη: Διονύσης Τριανταφυλλόπουλος, Διονυσία Σταματελάτου, Παναγιώτης Βαβίλης

Εξελεγκτική Επιτροπή: Δήμητρα Κωτσοπούλου, Γεωργία Γιαννοπούλου, Γεωργία Λυμπέρη

Παίκτης-προπονητής ο Ν. Σταματελάτος

Παίκτης-προπονητής στον Λ. Αστέρα θα είναι ο 32χρονος επιθετικός Νίκος Σταματελάτος, ο οποίος επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στην ομάδα. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Πανηλειακού, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αγ. Αναργύρους, Νίκη Τραγανού, Ενιπέα και Μακρίσια, σκοράροντας ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Σταματελάτος αναμένεται να ενισχύσει πολύ την ομάδα, όπως και ο 33χρονος μεσοαμυντικός Μπάμπης Κύτταρης, που επίσης από τον Πανηλειακό μετακομίζει στο Λ. Αστέρα. Ο Κύτταρης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο Βαρβάσαινας (είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ηλείας τη σεζόν 2006-2007), Ολυμπιακό Λαμπετίου, Κένταυρο Μαγούλας, Κεραυνό Καλλικώμου και Ενιπέα Λαντζοΐου.

Οι διοικούντες τον Λ. Αστέρα βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με άλλους καλούς ποδοσφαιριστές και αναμένεται να χτίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος