FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Εκδήλωση στην κατασκήνωση Σκαφιδιάς

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε μια όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε η κοινότητα Σκαφιδιάς και ο Ελληνo-ουκρανικός σύλλογος φιλίας, παρέστη ο Δήμαρχος Πύργου  Τάκης Αντωνακόπουλος.

Με αφορμή την λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στην περιοχή Σκαφιδιάς, φιλοξενήθηκαν παιδιά προερχόμενα από την Κόρινθο με τους συνοδούς τους. Στη λιτή και όμορφη εκδήλωσή, παρευρεθεί ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος της κοινότητας Σκαφιδιάς  Αντώνης Αρβανίτης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε  “ Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι τα κτήρια της κατασκήνωσης της Ιερά Μητροπόλεως Ηλείας, φιλοξένησαν περίπου 70 παιδιά, μαζί με τους συνοδούς τους προερχόμενοι από την Κόρινθο . Τα παιδιά βρήκαν τον τρόπο να κάνουν διακοπές να απολαύσουν την θάλασσα, να παίξουν, να αθληθούν και να γνωρίσουν την ιστορία της πόλης μας. Ο  Δήμος  είναι διατεθειμένος να συμβάλει σε ότι του ζητηθεί προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές και να αξιοποιηθούν στο μέλλον.»

Τα παιδιά παρουσίασαν στον Δήμαρχο Πύργου, ένα θεατρικό δρώμενο καθώς και τραγούδια.

Ο Δήμαρχος στο τέλος της εκδήλωσης απένειμε σε όλα τα παιδιά της κατασκηνωτικής περιόδου και στους συνοδούς αναμνηστικά δώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος