FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Πέλοπας Πύργου 3-0: Με χατ-τρικ του Έλιοτ

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας νίκησε 3-0 τον Πέλοπα Πύργου στην Αμαλιάδα και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Ντάνιελ Έλιοτ που πέτυχε χατ-τρικ κι έφτασε τα 10 γκολ φέτος.

Η ομάδα των Τζαβάρα-Μαρκόπουλου μπήκε δυνατά και μόλις στο 8΄ ο Μικελόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μουρούτη, με τον γκολκίπερ του Πέλοπα να απομακρύνει με τη βοήθεια και  του οριζόντιου δοκαριού το βολέ του Γαλάνη στο 13΄. Το 1-0 ήρθε τελικά στο 30΄, όταν ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Δαβουρλή μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Έλιοτ, ο Μικελόπουλος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός του Αστέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ο Έλιοτ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με πλασέ σημείωσε  το 2-0, ενώ στο 60΄ ο Καραγιάννης έδωσε ασίστ στον Έλιοτ και αυτός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αστέρας: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Φερνάντεζ, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Ντίαζ (71΄ Ντάβαρης), Μουρούτης (71΄ Ζαφειρόπουλος), Ονουάτσι, Γαλάνης (80’ Βασιλακόπουλος), Καραγιάννης, Έλιοτ (86΄ Ζωγόπουλος).

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Δ. Πλατής, Πότκα (77΄ Νικολόπουλος), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής (70΄ Ε. Πλατής), Βασιλόπουλος, Μακρής (39΄ λ.τρ. Παπαδάτος), Μπαχούρος, Δημητρόπουλος (61΄ Γεωργίου), Π. Πλατής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος