FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού-Αίας  Γαστούνης 1-2: Πέρασε και από το Βαρθολομιό!

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης πήρε και το ντέρμπι του Δήμου Πηνειού με σκορ 1-2 κόντρα στον μέχρι χθες αήττητο στην έδρα του Ηλειακό Βαρθολομιού και συνεχίζει ακάθεκτος στο πρωτάθλημα της Α1, έχοντας 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 12 αγώνες!

Το α΄ ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα με τον Αίαντα να έχει αρκετές φάσεις για γκολ με τους Καράμπελα, Μπατζακόπουλο. Στο β΄ μέρος, οι παίκτες του Θοδωρή Ανδριόπουλου μπήκαν πιο δυνατά και σε διάστημα τριών λεπτών σκόραραν δύο φορές.

Στο 58΄ ο Καράμπελας σούταρε,  Βύτανος απέκρουσε αλλά ήρθε  ο Παπαχριστόπουλος κι έκανε το 0 – 1. Τρία λεπτά μετά ο Μπατζακόπουλος, από κάθετη του Σταθάτου, με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0 – 2. Από κει και πέρα, ο Ηλειακός άρχισε  να πιέζει και μείωσε στο 89΄ με κεφαλιά του Σάκη Τσουκαλά, ύστερα από σέντρα του αδερφού του, Πέτρου Τσουκαλά.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Ράπτης, Σπ.  Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης, Πανόπουλος, Τσουκαλάς Δ., Α. Μαργαρώνης (70΄Τσιράκης ), Κουλούρης (64΄Λόξας), Ραυτόπουλος (85΄ Κορκός), Π. Τσουκαλάς, Ράλλης (68΄Σέμα).

Αίας Γ.: Κουρλός, Γκίνης, Χατζηαράπης (77΄Βράπι), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Μπουρούκης  (68΄ Γεωργόπουλος), Καράμπελας, Μπατζακόπουλος (88΄Λαγανόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος