FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Δεν κατεβαίνει στον τελικο Κυπελλου- Σκληρή ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΗ

Ημερομηνία: 19-05-2023 | Συντάκτης:

Ο Αστέρας είναι οριστικό, δεν κατεβαίνει στον τελικό Κυπέλλου Ηλείας το Σάββατο στη Γαστούνη, επικρίνοντας σκληρά την ΕΠΣΗ για τον τρόπο διαχείρισης των διοργανωσεων Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, μέσω ανακοίνωσής του. Η ανακοίνωση του Αστέρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 23 Μαρτίου 2011.

Η ΕΠΣ Ηλειάς ορίζει τον τελικό κυπέλλου του 2011 στο ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας μεταξύ των ομάδων ΠΦΟ Πανόπουλο – Αστέρας Αμαλιάδας παρά τις κραυγές αγωνίας του Αστέρα να μην αγωνιστεί σε συνθετικο χλοοτάπητα διότι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Δ εθνική ήταν τέτοιες που δεν επέτρεπαν αυτές τις επιβαρύνσεις (διεκδικούσε την άνοδο στη FL2 μαζί με την Καλαμάτα). φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Το αφεντικό της ΕΠΣ Κουλούρης αποφάσισε και διέταξε. Βέβαια εισέπραξε την κάθοδο της ακαδημίας μας στον τελικό.

19 Μαΐου 2023.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Ο στρατηγός Κουλούρης και ο λοχίας Καραλάγας αποφασίζουν και διατάζουν, διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου 2023 την 20η Μαΐου,παραμονή των εκλογών. Πανελλήνια πρωτοτυπία! Μοναδικός ορισμός σε όλη την Ελλάδα! Βέβαια όχι στο συνθετικό χλοοτάπητα της Σπιάντζας διότι τώρα δεν έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Αστέρας, αλλά στο ωραιότατο στάδιο Γαστούνης,διότι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις έχει η συμπαθέστατη ομάδα της Βάρδας ( διεκδικεί την άνοδο στη Γ εθνική). ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΣΤΑΘΜΑ!

Κυριοι της ΕΠΣ μόνο και μόνο επειδή σεβόμαστε τους φιλάθλους της Ηλείας εκδίδουμε αυτή την ανακοίνωση. Εσάς και τη νταβατζίδικη νοοτροπία σας την έχουμε γράψει στα παλιά μας υποδήματα. Ουδέποτε σεβαστήκατε την αθλητική Αμαλιάδα (Αστέρα και Κόροιβο). Μας αναγκάσατε να παίζουμε ταυτόχρονα διότι έτσι σας υπαγόρευσαν τα αφεντικά σας. Διότι αφεντικό έχετε εσείς και όχι τα σωματεία και με βάση το αφεντικό που έχετε κάθε ποδοσφαιρική χρόνια προσαρμόζετε την προκήρυξη του πρωταθλήματος και αν δεν σας βγει χτυπάτε πέναλτι μέχρι πρωίας. Σας κάναμε την τιμή να συμμετάσχουμε σε ένα πρωτάθλημα παρωδία. Αναγκάσατε τους αθλητές να παίζουν Τετάρτη – Κυριακή για μήνες. Επιβαρύνατε οικονομικά τα σωματεία, αλλάξατε την προκήρυξη του πρωταθλήματος χωρίς καμία διαβούλευση με τα σωματεία. Γιατί είστε τα αφεντικά και αποφασίζετε. Μάλλον,γιατί έτσι αποφάσισε το αφεντικό σας. Κύριοι της ΕΠΣ σήμερα αφεντικά δεν έχουν ούτε οι σκύλοι. Ο Αστέρας παράγει αθλητισμό και έννοιες μακριά απ τις δικές σας. Δεν είστε η προϊσταμένη αρχή του ποδοσφαίρου της Ηλείας κύριε Κουλούρη. Είστε ο εκπρόσωπος των ηλειακών σωματείων ποδοσφαίρου,και σαν τέτοιος οφείλετε να ακούτε τα σωματεία. Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στο κύπελλο παρωδία που οργανώσατε με τις γνωστές κληρώσεις,αγωνιστικές σειρές απείρου κάλλους και Πανελλήνιες πρωτοτυπίες. Παίξτε μόνοι σας κύριε Καραλάγα.

Για εμάς πρωταρχικό ζήτημα είναι η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία,τα μηνύματα που περνάμε στη νέα γενιά μέσω του αθλητισμού και όχι η απουσία ενός δύο ή περισσότερων ποδοσφαιριστών και η κατάκτηση μιας κούπας.

Το ΔΣ του ΑΟ Αστέρα Αμαλιάδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος