FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Το πλάνο για τη νέα σεζόν

Ημερομηνία: 24-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”116563″ img_size=”full”][vc_column_text]Στόχος ο πρωταθλητισμός, με μπάτζετ 70.000-80.000 ευρώ

 

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο Αστέρας πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση, υπό την παρουσία αρκετών μελών και φίλων της ομάδας. Εκεί, η παλιά μεγάλη δόξα του Αστέρα, ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος (φωτό), ο οποίος εδώ και ένα μήνα περίπου έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία του νέου Δ.Σ., μίλησε στους παρευρισκόμενους για το πλάνο που υπάρχει και τους στόχους τη νέα σεζόν αλλά και γενικά τα επόμενα χρόνια.

Ο Βασίλης Χριστοδουλοπουλος είπε αρχικά ότι στόχος είναι ο Αστέρας να έχει ένα Δ.Σ. που θα απαρτίζεται από άτομα σοβαρά, με διαφάνεια και εντιμότητα και τεχνικό τιμ από παλιούς παίκτες της ομάδας. Να δοθεί βαρύτητα στις Ακαδημίες ώστε σε κάποια χρόνια ο βασικός κορμός να απαρτίζεται από παιδιά που έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα και να μη χρειάζεται η ομάδα να προβαίνει σε πολλές μεταγραφές. Ο Αστέρας να έχει μια οικονομική επιτροπή και να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Όπως επίσης ζητούμενο είναι να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο διότι τα δύο τελευταία χρόνια πικράθηκε. Ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στο Δ.Σ., ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους προπονητές των Ακαδημιών Τζαβάρα και Μαρκόπουλο, τονίζοντας πως είναι στρατιώτες της ομάδας κι αν δεν ήταν αυτοί δεν θα υπήρχε τίποτα, κυρίως στις Ακαδημίες. Για την κίνηση που είναι στα σκαριά είπε ότι έχει κάνει κάποιες επαφές με επιχειρηματίες και παράγοντες για να μπουν στην ομάδα και να την ενισχύσουν, αλλά θέλει βοήθεια κι από άλλους καθώς δεν μπορεί να το κάνει όλο αυτό μόνος του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «αν γίνει κάτι με την κίνηση, στόχος τη νέα σεζόν θα είναι ο πρωταθλητισμός με μπάτζετ 70.000-80.000, από τα οποία τα 20.000 να μπουν στην αρχή. Έχω κάνει επαφές με παίκτες και όλοι είναι σε αναμονή και περιμένουν. Είναι ο, τι καλύτερο υπάρχει στην περιοχή. Και ο προπονητής (σ.σ. ο Γιώργος Λαγός) είναι αξιόλογος».

Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναμένεται η νέα Γ.Σ. του Αστέρα, όπου θα εκλεγεί η νέα Διοίκηση και θα προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη καινούρια αγωνιστική περίοδο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot