FOLLOW US: facebook twitter

ΜΜΑ Ilida Fighting Academy: Σεμινάριο πολεμικών τεχνών στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 24-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σεμινάριο Μικτών πολεμικών τεχνών στις 7-9 Αύγουστου θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην περιοχή της Αμαλιάδας στο προπονητήριο ΜΜΑ ILIDA FIGHTING ACADEMY του 36χρονου Διονυσίου Παπαδόπουλου (γεννημένος 27/1/1984), προπονητής των συλλογών Α.Σ. Αρραχίων Αμαλιάδας, Α.Σ. Θαλλίαρχου Πύργου, εκπ. Συλλόγου Κουμανης «οι Κένταυροι», επαγγελματίας αθλητής ΜΜΑ 3 φορές πρωταθλητής πλήρους αγώνα παγκρατίου, 1 φορά πρωταθλητής Ελλαδος kettlebell, 3ος διεθνής στο τουρνουά τζούντο, 3ος Αll Star Cup BJJ, πιστοποιημένος προπονητής παγκρατίου αθλήματος από την γενική γραμματεία αθλητισμού (5ου βαθμού επικεφαλής εκπαιδευτής – 5ο dan), πιστοποιημένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Judo (1ο dan), εκπαιδευτής kick boxing (1o dan), εκπαιδευτής πυγμαχίας σε συνεργασία με τον Ηλυσιακό Αθηνας και τον Τόφαλο Πάτρας, μπλε ζώνη στο brazilian jiu jitsu.

Έχοντας την εμπειρία μέσα από τα 28 χρόνια ενασχόλησης του με τις πολεμικές τέχνες αλλά και μέσα στα 6 χρόνια λειτουργίας της σχολής του έχει καταφέρει να αναδείξει πρωταθλητές και επαγγελματίες αθλητές σε όλα τα στιλ προπόνησης της σχολής του. Βρισκόμενος στον χώρο των πολεμικών από πολύ μικρή ηλικία των 8 ετών αγωνιζόμενος στο εξωτερικό αλλά και σε διοργανώσεις μεγάλου επιπέδου στην Ελλάδα, επέστρεψε το 2014 στην πατρίδα του με σκοπό να αναβιώσει το παγκράτιο άθλημα που αγαπά τόσο πολύ. Στην πορεία του βρέθηκε μαθητής του Γιανακόπουλου Αντώνη nijutsu, τoυ Κουτρα Ευάγγελου παγκράτιο, του Γιώργου Τσιτωνα ΜΜΑ, του Γιώργου Μαλλιού πυγμαχία, του Μανώλη Μακρισιώρη πυγμαχία του Φώτη Μαγκόπουλου πυγμαχία, του Αθανασίου Καπαρου judo, του Κώστα Μάρκου judo, τoυ Χρήστου Μαρκεζ bjj, τou Βαγγέλη Σαμαρά bjj, τoυ Μάκη Αλεξάκη kick boxing του Αγγέλου Αλεξακη kick boxing. Όλη αυτή την γνώση και ύλη που έχει συγκεντρώσει προσπαθεί 6 χρόνια να την μεταδώσει στο νομό μας.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συμμετέχουν Δάσκαλοι συνεργάτες όπου στο χώρο των πολεμικών τεχνών έχουν βάλει την σφραγίδα τους:

ΜΜΑ Παναγιώτης Καρμίρης

ΜΜΑ head coach στο Fightbox athens, πιστοποιημένος προπονητής απο ΓΓΑ, επαγγελματίας αθλητής ΜΜΑ στην Αγγλία, επαγγελματίας προπονητής ΜΜΑ, προπονητής εθνικής ομάδας παγκρατίου αθλήματος, 20ετης εμπειρία και ενασχόληση στο χώρο των πολεμικών τεχνών, συνδιοργανωτής στο Cage Survivor, Submissionism, Combat, επαγγελματικές διοργανώσεις πολεμικών τεχνών.

ΒJJ Βαγγέλης Σαμαράς

Γεννημένος το Μάιο του 1983, ο Βαγγέλης Σαμαράς είχε την πρώτη του επαφή με βραζιλιάνικο ζιου ζιτσου το 2003 στο ημιυπόγειο της οδού Δοϊράνης. Συμμετείχε σε πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδος μέχρι που μια συνάντηση το 2015 τον έφερε κοντά στον τόπο καταγωγής του, όπου και ξεκίνησε η διάδοση του αθλήματος, έχοντας υπό την επίβλεψη του τον Τζαβαρα Γ.Κ. τον Τζαβάρα Γ.Σ. και τον Παπαδόπουλο Δ.. Μέσα σε πέντε χρόνια η σχολή στην Αρχαία Ολυμπία επεκτάθηκε στον Πύργο και μετέπειτα στην Αμαλιάδα. Πτυχιούχος φυσικής αγωγής από το 2008 και κάτοχος μαύρης ζώνης από το 2016.

KICK BOXING Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Η ενασχόλησή του με τα μαχητικά αθλήματα ξεκίνησε το 1996 σε ηλικία 15 ετών, στην Αθήνα με Δάσκαλο τον Στέλιο Μοσχογιάννη. Σε ηλικία 17 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος Full Contact στα -65 κιλά. Λίγο καιρό μετά συνέχισε την αθλητική του δραστηριότητα με τον Δάσκαλο Αντώνη Γιαννακόπουλο στον τόπο καταγωγής του την Γαστούνη. Το 2010 εγκαταστάθηκε στην Κέρκυρα όπου είχε την τύχη να γνωρίσει τον σημερινό του Δάσκαλο, διακεκριμένο αθλητή και προπονητή της εθνικής ομάδας kick-boxing, Grand Master Γεράσιμο Αλεξάκη. Το κορυφαίο επίπεδο του Δασκάλου και της σχολής σε συνδυασμό με την σκληρή και συνεχή δουλειά τον ανέβασαν ποιοτικά σε υψηλό επίπεδο γνώσης και εμπειρίας. Με τα πλούσια εφόδια που απέκτησε δίπλα στον Δάσκαλό Γ. Αλεξάκη, αλλά και τον έτερο δάσκαλο και παγκόσμιο πρωταθλητή Άγγελο Αλεξάκη κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα στην προπονητική σταδιοδρομία του στην Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στην σχολή «Χρυσός δράκος» του Άγγελου Λιόλιου με μεγάλη επιτυχία καθώς αμέσως είχε σημαντικές διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το έτος 2013 επέστρεψε ξανά στην Ηλεία και έκτοτε διατηρεί Σχολή στον Πύργο, αλλά και τμήματα στην Αμαλιάδα στην σχολή του συνεργάτη του Διονύση Παπαδόπουλου αναδεικνύοντας αθλητές και αθλήτριες με μεγάλες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Έχει παρακολουθήσει ανεξαιρέτως όλα τα σεμινάρια προπονητικής για το άθλημα του kick-boxing και είναι κάτοχος των κάτωθι διπλωμάτων: Διπλωματούχος κάτοχος Μαύρης Ζώνης 1 Dan στο Kick Boxing από την W.P.K.A. (World Profi Kick Boxing Association). Διπλωματούχος κάτοχος Μαύρης Ζώνης 3 Dan στο Kick Boxing από την επίσημη Ομοσπονδία ΠΟΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick-Boxing) αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. Διπλωματούχος κάτοχος Μαύρης Ζώνης 2 Dan στο Kick Boxing από την W.A.K.O. (World Association of Kickboxing Organization). Πιστοποιημένος εκπαιδευτής C Level από την Παγκόσμια Ομοσπονδία W.A.K.O. Πτυχιούχος προπονητής Γ’ κατηγορίας από την Γ.Γ.Α. (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού).

Πυγμαχία Μαγκόπουλος Φώτης

Ετών 78, με καταγωγή από Βόρεια Ήπειρο, σε ηλικία 20 ετών βρέθηκε να προπονείται στην Γερμανία στο στιλ της ευρωπαϊκής πυγμαχίας οπου αγωνίστηκε σε 60 επίσημους επαγγελματικους αγώνες. Σε ηλικία 36 χρόνων βρέθηκε στην Αμαλιαδα σαν εργάτης, προσπάθησε να δημιουργήσει μια σχολή αλλα η εποχή δεν ηταν κατάλληλη, σήμερα είναι προπονητής στην σχολή ΜΜΑ ILIDA FIGHTING ACADEMY δίνοντας την γνώση και την αγάπη του για το άθλημα στα νέα παιδιά. Οι Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας. Μέγας χορηγός Super Market Sinou Χρυσουλα Σινου, Διατροφολογο Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, Συμπληρώματα διατροφής POWER HOUSE Χρήστος Παπαδόπουλος, Πρατήριο καυσίμων Aigian Τσουρακης Νικόλαος, Φωτογραφείο Iris photograph team Ιρις Βιτσου, Kafe pit stop, Αθλητικά είδη εταιρία seven Hellas Ηλίας Μαστραντρεας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος