FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Συνεχίζει τις προσπάθειες με Παπαδάτο-Διεκόπησαν οι επαφές με Λαγό

Ημερομηνία: 20-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι κινήσεις στον Αστέρα δεν έχουν μέχρι στιγμής το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχει πρόβλημα στο να στηριχτεί η ομάδα οικονομικά και από άλλους επιχειρηματίες της περιοχής, πέρα από τον Ανδρέα Παπαδάτο. Μάλιστα, ο Ανδρέας Παπαδάτος, στη νέα συνάντηση που έγινε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, επιχείρησε να παραιτηθεί από την προσπάθεια στην οποία ο ίδιος μπήκε μπροστά πριν λίγες μέρες, όντας απογοητευμένος από τις εξελίξεις. Οι υπόλοιποι, όμως, επέμειναν να παραμείνει έστω και υπηρεσιακά, ώστε να συνεχιστούν οι προσπάθειες και οι επαφές με απώτερο στόχο τη δημιουργία της ομάδας που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Ως απόρροια όλων αυτών, οι συζητήσεις με τον τεχνικό Γιώργο Λαγό διεκόπησαν οριστικά. Ο Αχαιός προπονητής ζητούσε κάποιες εγγυήσεις ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν, να μπουν φέτος οι βάσεις και τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσει τον τίτλο και την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική. Όμως, λόγω της κωλυσιεργίας στα διοικητικά και οικονομικά θέματα, ενημερώθηκε πως δεν είναι δυνατόν να γίνουν πράξη οι επιθυμίες του κι έτσι δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Οι εξελίξεις, λοιπόν, στην ομάδα κυλούν πολύ αργά κι όλα αυτά μόλις 23 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1, με το χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος