FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Πρόεδρος ο Β. Χριστοδουλόπουλος

Ημερομηνία: 27-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Γ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας και εξελέγη νέα Διοίκηση με 11 μέλη, ώστε ο σύλλογος να προλάβει μέχρι τα τέλη Ιουλίου να εγγραφεί στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.. Χθες βράδυ έγινε η συγκρότηση σε Σώμα και νέος πρόεδρος του Αστέρα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ήταν μέλος και της προσωρινής Διοίκησης. Αντιπρόεδρος είναι ο Σπύρος Σαμψούνης, Γραμματέας ο Κώστας Κριετσιώτης και Ταμίας ο Κώστας Ριμπας. Μέλη είναι οι Νέστορας Ραμπαβίλας, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Σάκκος, Γιάννης Μπίρης, Χρήστος Λουκόπουλος, Θανάσης Καραχάλιος.

Ο Ανδρέας Παπαδάτος δεν είναι στο νέο διοικητικό σχήμα, αλλά θα βοηθήσει οικονομικά, όπως τόνισε κατά την ομιλία του στη Γ.Σ. της Κυριακής, ενώ θα συνεχίσει τις επαφές με ανθρώπους που θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο.

Η νέα Διοίκηση πέρα από την εγγραφή στο Μητρώο της Γ.Γ.Α., έχει ως στόχο να εντείνει τις επαφές με επιχειρηματίες που έχουν ενδιαφερθεί να προσφέρουν στον Αστέρα. Οι επαφές αυτές θα γίνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και εν συνεχεία θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του αγωνιστικού σκέλους, με την οροθέτηση του μπάτζετ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και την δρομολόγηση των θεμάτων του προπονητή και του ρόστερ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος