FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Παραίτηση Λυμπέρη και σύσσωμης της Διοίκησης-Έκτακτη Γ.Σ. την Πέμπτη

Ημερομηνία: 10-07-2023 | Συντάκτης:

Ο Αστέρας πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής την τακτική Γενική Συνέλευση και εκτός από τον πρόεδρο Νίκο Λυμπέρη, για τον οποίο γράψαμε πως είχε αποφασίσει να παραιτηθεί, υπέβαλαν την παραίτησή τους και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.. Ο Νίκος Λυμπέρης, ανάφερε πως οι λόγοι της παραίτησής του είναι κυρίως η αντιμετώπιση που τυγχάνει από την ΕΠΣΗ, αλλά και προσωπικοί λόγοι, λόγω της πρόσφατης απώλειας της συζύγου του.
Η παραίτηση της Διοίκησης οδηγεί τον Αστέρα σε διαδικασίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και γι’ αυτό το λόγο ορίστηκε έκτακτη Γ.Σ. την προσεχή Πέμπτη, στις 8μ.μ., στο ίδιο μέρος, στο Συνεδριακό Κέντρο (Σοχιά). Εκεί, καλούνται να παραβρεθούν οι επιχειρηματίες που φέρεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβουν την ομάδα.
Ο Νίκος Λυμπέρης, στην τοποθέτησή του, καταφέρθηκε εναντίον της ΕΠΣΗ, χαρακτηρίζοντας τη «ένα συνάφι που παίρνει αποφάσεις στα καφενεία, στα κρυφά, και δεν χρησιμοποιεί τους ίδιους όρους απέναντι στα σωματεία. Με αυτό το συνάφι στην ΕΠΣΗ, κάποιος που ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο εισπράττει αδικίες και πολλά πράγματα που δεν βοηθάνε. Άρα, εγώ δεν κουβαλάω νερό στον μύλο του Κουλούρη πια”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος