FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-ΠΑΟ Βάρδας 0-4: Εύκολη νίκη, σταθερά τρίτος ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε εύκολα το νεανικό Αστέρα με 0-4 στην Αμαλιάδα, στο ηλειακό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και παρέμεινε στην τιμητική 3η θέση της βαθμολογίας, στο -8 από τον δεύτερο Διαγόρα Ρόδου και στο +1 από τον τέταρτο Παλληνιακό.

Ο ΠΑΟΒ, ο οποίος είχε κανονικά στον πάγκο τον ηρωικό και παθιασμένο για την προπονητική Μίκι Τσίρκοβιτς, που δεν λέει να αφήσει μόνη την αγαπημένη του ομάδα,  αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Θανάση Νικολόπουλο,  Πέκεζ και Ζέλιο, αλλά ήταν εμφανώς ανώτερος από τους μικρούς του Αστέρα που πάλεψαν όσο μπορούσαν.

Ο Γούρμος στο 20΄ με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 40΄ ο Αστέρας είχε δοκάρι σε πλασέ του Ζωγόπουλου, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 45΄ ξανά ο Ανδρέας Γούρμος με κεφαλιά από σέντρα του Ντάζου, σημείωσε το 0-2 και καθάρισε για την ομάδα του από το α΄ κιόλας ημίχρονο.

Στο 72΄ ο Μπούνας με πλασέ ύστερα από αντεπίθεση έγραψε το 0-3 και στο 75΄ ο νεαρός Παπαλάμπρος, από ασίστ του Μικελάτου, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Μελανό σημείο ο νέος τραυματισμός στο γόνατο, του νεαρού γκολκίπερ Μιχάλη Βλάχου του Αστέρα, στο τέλος του α΄ ημιχρόνου.

 

Αστέρας: Βλάχος (44′ λ.τρ. Εσάι), Σιούλας, Δ. Γιαννόπουλος, Καραγιάννης, Μαρκόπουλος, Αθανασούλης (62′ Κουτσομύτης), Ζωγάκης, Ζωγόπουλος (57′ Κ. Γιαννόπουλος), Ζαφειρόπουλος (57′ Παπαγεωργίου), Σκάμπι, Χριστοδουλόπουλος.

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Αγουρίδης, Ντάζος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Μικελάτος, Ντόμας (46′ Σιδέρης), Δ. Νικολόπουλος (55′ Ξύδης) Λιόσης, Γούρμος (46′ Παπαλάμπρος), Μπούνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος