FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ιάλυσος 0-2: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά ηττήθηκε χθες από τον πρωτοπόρο Ιάλυσο στο Τραγανό με 0-2, έχοντας και κάποια παράπονα για τη διαιτησία του Καδδά (Αχαΐας) κυρίως για το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1. Με την ήττα αυτή, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου παρέμεινε στην 7η θέση, στο + 2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 31΄ ο Περογαμβράκης  έπεσε μέσα στην περιοχή σε προσπάθεια του Κυριάζου να απομακρύνει τη μπάλα από την άμυνα και ο διαιτητής Καδδάς έδειξε πέναλτι, με τους ανθρώπους της ηλειακής ομάδας να διαμαρτύρονται στον ρέφερι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης κι έκανε το 0-1. Στο 36΄ από σέντρα-σουτ του Δ. Κολοτούρου η μπάλα προσέκρουσε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Στο 38′ το σουτ του Παπαπέτρου πέρασε λίγο άουτ, ώσπου στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, σε αντεπίθεση του Ιάλυσου, ο Δελαπόρτας έδωσε στον Δωματά, ο οποίος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ο Περογαμβράκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στην επανάληψη, η Νίκη προσπάθησε με ένα γκολ να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 56′ σέντρα-σουτ του Δ. Κολοτούρου έπεσε και μπλόκαρε ο Χειμωνέττος και στο επόμενο λεπτό από λάθος υπολογισμό του Κυριάζου βρέθηκε σε θέση για γκολ ο Παπαδόπουλος αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Αντωνόπουλος. Στο 82′ φάουλ του Δελαπόρτα πέρασε λίγο άουτ και στο 83′ ο Σωτηρόπουλος μπήκε από αριστερά και η σέντρα-σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Παπαπέτρου, Χ. Κολοτούρος (82΄ Καλογερόπουλος), Κυριάζος (62΄Παπαχριστόπουλος), Γαργαρώνης, Α. Λούζι, Δερμιτζάκης, Βατσής, Δ. Κολοτούρος (69΄ Σκοζάι), Γεωργιόπουλος (77΄ Ν. Κολοτούρος), Σωτηρόπουλος.

Ιάλυσος: Α. Χειμωνέττος, Κόλα (68΄ Κ. Χειμωνέττος), Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Πετράκος, Περογαμβράκης, Δελαπόρτας, Δωματάς (90΄ Παναγιωτόπουλος), Παπαδόπουλος (58΄ Βελλίνης), Ομπίνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος