FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Νίκη Τραγανού 0-2: Σπουδαίο διπλό, αγκάλιασε τα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού νίκησε 2-0 τον Αστέρα στην Αμαλιάδα και είναι αγκαλιά με τη συμμετοχή στα πλέι-οφ, καθώς διατήρησε το +4 από τον πέμπτο Ολυμπιακό Σαβαλίων. Αντίθετα, ο Αστέρας έχασε κάθε ελπίδα για είσοδο στην τετράδα, κάτι που είναι φυσιολογικό μετά την αποδυνάμωσή του τον Γενάρη.

Ο Αστέρας είχε στο πρώτο μέρος ένα διαγώνιο σουτ του Λιαρόπουλου στο 25΄, το οποίο απέκρουσε ο Αντωνόπουλος. Στο 30΄ η Νίκη προηγήθηκε με τον Βατσή, ο οποίος σε εκτέλεση φάουλ ήταν ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι από τους αμυντικούς του Αστέρα. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 60΄, με τον Τσαντίλη να μπαίνει από δεξιά, να γυρίζει τη μπάλα, αυτή να βρίσκει στον Ντάβαρη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Περιβολιώτης (60΄ Ζωγόπουλος), Γιαννόπουλος (70΄ Ρούτσης), Ντάβαρης, Σιούλας, Χριστόπουλος, Ζαφειρόπουλος (75΄ Βασιλακόπουλος), Τσακοπιάκος (75΄ Κοτσομύτης), Λιαρόπουλος, Αντωνόπουλος, Ασημακόπουλος.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης, Γαργαρώνης, Σαραντούλιας, Γκρίλλας, Καλογερόπουλος (80΄ Ε. Κολοτούρος), Βατσής (70΄ Ι. Κασσιανός), Γεωργιόπουλος, Δ. Κασσιανός (60΄ Δ. Κολοτούρος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος