FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ενίσχυση από το εξωτερικό!

Ημερομηνία: 14-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας μετά τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών εντείνει τις προσπάθειές του να ενισχυθεί κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα με παίκτες κυρίως για την μεσοεπιθετική γραμμή, και η Διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστές και εκτός Ηλείας, αλλά και μάνατζερ παικτών από το εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή, εκτός απροόπτου, θα έρθουν στην Αμαλιάδα τρεις Βούλγαροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονταν σε υψηλές κατηγορίες στην γείτονα χώρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Αστέρας θα κάνει τρεις τουλάχιστον μεταγραφές ακόμα, ώστε να είναι ανταγωνιστικός στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Όσο για τον 22χρονο επιθετικό Γιώργο Ζωγόπουλο, που αποχώρησε από τον Ηλειακό Βαρθολομιού, σύμφωνα με πληροφορίες, δύσκολα θα επιστρέψει τελικά στους «βυσσινόλευκους» όπου ήταν τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Ο Αστέρας θυμίζουμε πως έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τον Αμαλιαδίτη γκολκίπερ Παναγιώτη Γαλανόπουλο, που ξεκίνησε τη σεζόν στον Ηλειακό Βαρθολομιού και τον 18χρονο ταλαντούχο μεσοαμυντικό Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, που είχε δοθεί δανεικός στη Δάφνη Ανδραβίδας.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, η ομάδα του Κώστα Νιπεργιάλη θα υποδεχτεί την Δόξα Ν.Μανωλάδας, ενώ μια εβδομάδα μετά, στις 29 Ιανουαρίου, έχει και δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ντέρμπι με την Νίκη Τραγανού. Δύο δύσκολα παιχνίδια που εν πολλοίς θα κρίνουν και το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Αστέρας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος