FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Έφερε «αστέρια», πάει για ψηλά!

Ημερομηνία: 03-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Μπουρούκης, Μπακατσέλος και Μπατζακόπουλος είναι τρία από τα επτά μέχρι στιγμής μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα.

Επτά δυνατές μεταγραφές και έπεται συνέχεια…

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Αστέρας Αμαλιάδας φωνάζει «παρών» μετά την περσινή χρόνια όπου από την υπέρμετρη αισιοδοξία του Αυγούστου με τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν, φτάσαμε στην… ψυχρολουσία από τον Γενάρη και μετά, όταν, ελέω οικονομικών προβλημάτων, αποχώρησαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές και η ομάδα τερμάτισε μετά κόπων και βασάνων στην 5η θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου.

Ο Αστέρας ξεκινά και φέτος με όνειρα, φέρνοντας και πάλι εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, και ζητούμενο πλέον είναι η διοικητική σταθερότητα και η διάρκεια. Πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθεί το νέο επταμελές Δ.Σ. με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα πρόκειται για στιβαρό σχήμα (με τον άλλοτε πρόεδρο Νίκο Λυμπέρη να κινεί τα νήματα), που εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας.

Προπονητής, όπως έχουμε γράψει εδώ και 20 μέρες, είναι ο ανερχόμενος και φιλόδοξος Ερνέστο Λυμπέρης, που 4 χρόνια στον Ολυμπιακό Σαβαλίων έκανε πολύ καλή δουλειά και συνέβαλε πολύ στην εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Όσο για το ρόστερ, επτά παίκτες ενδεκαδάτοι έχουν αποκτηθεί, ποδοσφαιριστές με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο ηλειακό ποδόσφαιρο, έμπειροι αλλά και νεαροί, που ανήκουν στους κορυφαίους του τοπικού ποδοσφαίρου.

Στα γκολπόστ Ανδρέας Αντωνόπουλος ή Μπουφόν, όπως είναι το προσωνύμιό του, στην άμυνα Μπαρδούσης (ανανέωσε) και Σπύρος Μαργαρώνης, στη μεσαία γραμμή, που είναι πανίσχυρος, Μπουρούκης, Μπακατσέλος και Μπατζακόπουλος και στη γραμμή κρούσης ο πολύπειρος Γιώργος Γεωργιόπουλος. Μια επτάδα πολύ δυνατή, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, και ο Αστέρας έχει βάλει ήδη τις βάσεις για ψηλά. Μέχρι την Κυριακή θα προστεθούν κι άλλοι 3-4 παίκτες και μαζί με κάποιες ανανεώσεις (Γιάννης Σιούλας, Παναγιώτης Γαλανόπουλος), το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί κατά 80%. Και από την προσεχή Δευτέρα οι «βυσσινί» θα μπουν στο γήπεδο για την προετοιμασία τους, υπό τις οδηγίες του Ερνέστο, που φροντίζει να παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος