FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: «Είμαστε πρωταθλητές-Συγχαρητήρια στους αθλητές και σε όλη την ομάδα»

Ημερομηνία: 17-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας με αφορμή την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΣΚΑΗ και την ανάδειξή του ως πρωταθλητής στην Α1, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τους αθλητές και όλο το σταφ της ομάδας και ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηριχτές του Α.Σ.Σ..

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. αναφέρει: «Πρωταθλητής ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας-Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΗ η επικύρωση της βαθμολογίας που φέρνει τον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας στην κορυφή της βαθμολογίας κερδίζοντας επάξια την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Με αυτό τον τρόπο κλείνει και τυπικά η χρονιά με τον Α.Σ.Σ.Α. να πετυχαίνει τον στόχο του που ήταν η πρώτη θέση και η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες.

Ένας στόχος ξεκάθαρος και μια οικογένεια αγαπημένη που φρόντισε να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο εντός και εκτός γηπέδων.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλο το σταφ της ομάδας!

Για την επιτυχία αυτή πέρα από τα μέλη της ομάδας ιδιαίτερο βάρος είχε η βοήθεια όλων των ανθρώπων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Σε αυτούς πηγαίνει το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Στους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας, στους φιλάθλους μας, στις οικογένειες των αθλητών.

Σας ευχαριστούμε, σας αγαπάμε και σας θέλουμε πάντα κοντά μας.

Το κεφάλαιο τοπικό μπάσκετ κλείνει, μια νέα πρόκληση των εθνικών κατηγοριών ανοίγει την οποία θα αντιμετωπίσουμε όπως ξέρουμε να κάνουμε μέχρι τώρα, με αγάπη, διαφάνεια και μεράκι.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος