FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Τελευταία σπουδαία προσθήκη ο Άρης Συνετός

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 22χρονος Ηλείος μπασκετμπολίστας, Άρης Συνετός, είναι η τελευταία σπουδαία μεταγραφή του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, που σε 10 μέρες θα ξεκινήσει με υψηλούς στόχους το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο Συνετός τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στη Β΄ Εθνική με την ομάδα των Φαρσάλων.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

«Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας αποσπώντας την υπογραφή του Ηλείου καλαθοσφαιριστή Άρη Συνετού. Ο Συνετός που αναδείχθηκε μέσα από τον Ηρακλή Πύργου αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια στα Φάρσαλα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με μεγάλη επιτυχία. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στον Κόροιβο στην Basket League.

Είναι μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση αφού πέρα από τις τεράστιες ικανότητες του Συνετού είναι ένα ακόμα παιδί από την Ηλεία το 12ο συνολικά στην ομάδα, που είναι κομβικό για τους ανθρώπους του Α.Σ.Σ.Α., αλλά και με το νεαρό της ηλικίας του (είναι γεννημένος το 1997) θα καλύψει θέση μικρού στο νέο πρωτάθλημα.

Με την κίνηση αυτή το ρόστερ ολοκληρώθηκε αφού απαρτίζεται από 16 αθλητές συν τους δύο ταλαντούχους, Τεφάνη, Πέππα των Αστεριών.

Ο Α.Σ.Σ.Α. καλωσορίζει τον Άρη Συνετό στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος