FOLLOW US: facebook twitter

MMA Ilida Fighting Academy: Κουλίκας Vs Κασελούρη στο Ο.Α.Κ.Α.

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Πασχάλης Κουλίκας, αθλητής του “MMA Ilida Fighting Academy” του Διονύση Παπαδόπουλου επιστρέφει στις μάχες αύριο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου μέσα στο Ο.Α.Κ.Α.. Ο νεαρός μαχητής τίθεται αντιμέτωπος με τον Σωτήρη Κασελούρη και μας μίλησε για τον αγώνα του στην διοργάνωση του Στέφανου Αποστολάκη, το «KING PYRROS Fight Night».

Αναφορικά με την προετοιμασία και τον αντίπαλό του: «Για τον αγώνα προπονούμαι από τέλη του καλοκαιριού από την μέρα που έλαβα μήνυμα για το αν παίζω. Η κατάσταση μου είναι καλή γιατί δεν έχω σταματήσει την προπόνηση όλο αυτό το διάστημα. Έχω δει αγώνες του προκειμένου να φτιάξουμε το σχέδιο παιχνιδιού μας με τον προπονητή μου. Θεωρώ πως θα είναι ο καλύτερος αθλητής που θα έχω αντιμετωπίσει ως τώρα. Η προπόνηση στον Σύλλογο μου είναι πολύ καλή το μόνο θέμα στους αθλητές από την επαρχία είναι ότι δεν βρίσκουμε ποικιλία σε sparring partners».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία που τον ξεχωρίζουν: «Τα καλύτερα στοιχεία μου σαν μαχητής θα έλεγα ότι είναι η αντοχή στο ξύλο και ότι δεν παρατάω να αγωνίζομαι».

Για τους στόχους του στο ΜΜΑ: «Οι στόχοι μου στο άθλημα είναι να φτάσω όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο και καλύτερο επίπεδο. Δεν έχω συγκεκριμένα πρότυπα, οι αγώνες που βλέπω μόνο είναι για να παίρνω ιδέες από τεχνικές που βγαίνουν μέσα εκεί».

Το μήνυμα στον αντίπαλο: «Στον αντίπαλό μου θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία και να έχουμε έναν καλό αγώνα χωρίς τραυματισμούς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος