FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ήρθε για να μείνει!

Ημερομηνία: 25-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεύτερη σερί άνοδος και εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του

 

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας είχε εξαρχής στοχεύσει φέτος στην άνοδο κι αφού έχτισε μια ισχυρή ομάδα, με παίκτες πολύ έμπειρους για την κατηγορία (και κάποιοι εξ αυτών ανώτερης κατηγορίας) βρέθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας στην Α1 ΕΣΚΑΗ, με 17 νίκες και μόλις 3 ήττες, τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος. Έτσι, για δεύτερη σερί σεζόν δρέπει τους καρπούς της μεγάλης προσπάθειας της Διοίκησης, του προπονητή Βασίλη Νιπεργιάλη και των παικτών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον προβιβασμό και μάλιστα αυτή τη φορά σε εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του. Δύο χρόνια, δύο άνοδοι για την ομάδα της Αμαλιάδας, που με οργάνωση και πολλή δουλειά στο γήπεδο, μετουσίωσε σε πράξη τον στόχο που είχε θέσει πριν 3 χρόνια.

Και μένει να δούμε, ύστερα και από την τυπική επικύρωση της ανόδου, αν η ομάδα θα θέσει εκ νέου υψηλούς στόχους και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς στην ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. για την επικείμενη άνοδο ύστερα από την απόφαση της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, η τελευταία φράση ήταν «τα καλύτερα έρχονται»!

Κοντολογίς, ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας αποτελεί μια νέα δύναμη στο ηλειακό μπάσκετ, που ήρθε για να μείνει, με ανθρώπους που αγαπούν πολύ το άθλημα και πέρα από την μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν σε εθνική κατηγορία, έχουν ρίξει το βάρος και στα τμήματα υποδομής που αριθμούν πλέον πολλά παιδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος