FOLLOW US: facebook twitter

Άσκηση για κορωνοϊό σήμερα στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Άσκηση για την αντιμετώπιση τυχόν κρούσματος του κορωναϊού, θα διενεργηθεί σήμερα στο Νοσοκομείο του Πύργου, με τη συμμετοχή νοσηλευτών, πληρώματος του ΕΚΒΑ καθώς και άλλων εμπλεκομένων. Η άσκηση, θα γίνει στις 10 το πρωί, στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί για το συγκεκριμένο σκοπό.

Εξάλλου, την περασμένη Δευτέρα, το Νοσοκομείο Πύργου επισκέφθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλη, ο οποίος προηγουμένως είχε επισκεφθεί και τη ΝΜ Αμαλιάδας.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Δρ. Χρήστος Χριστόπουλος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Πύργου και έλαβε τη δέσμευση για την επίλυση τους. Μάλιστα, ξεναγήθηκε και στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος εκφράζοντας την ικανοποίηση του όσον αφορά τις κτιριακές υποδομές.

Παράλληλα, η προκήρυξη  των κενών θέσεων ιατρών και των τριών Νοσοκομείων του Νομού, που είχαν ζητηθεί στο παρελθόν και η προκήρυξη τους είχε αναβληθεί λόγω των βουλευτικών εκλογών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης ενώ εξετάστηκε και η γενικότερα λειτουργία και των τριών Νοσοκομείων της Ηλείας. Όπως τονίστηκε, το επόμενο διάστημα το υπουργείο Υγείας θα δώσει εντολή να προκηρυχθούν οι κενές θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος