FOLLOW US: facebook twitter

«Αρσινόη, ζήσε με πάθος!»: Κυκλοφόρησε η δεύτερη ποιητική συλλογή της Αικατερίνης Σκυλλάκου

Ημερομηνία: 15-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μετά την πρώτη της ποιητική συλλογή «Orellia, κοίτα ψηλά!» που κυκλοφόρησε το 2017  από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη και αγαπήθηκε ιδιαίτερα, η Ηλεία παιδαγωγός Αικατερίνη Σκυλλάκου, κυκλοφόρησε μια δεύτερη συλλογή ποιημάτων που φέρει τον τίτλο  «Αρσινόη, ζήσε με πάθος!» από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ.

Μέσα από  53 ποιήματα σε τρεις ενότητες, «Καλοκαιρινή μέθεξη, «Φθινοπωρινή σαγήνη» και «Το καπουτσίνο της καρδιάς», η Αικατερίνη Σκυλλάκου ξεδιπλώνει με λυρισμό και με την ιδιαίτερη πλοκή των λέξεων, ατενίζοντας το ίδιο πέλαγος και την ίδια αύρα από τον Άγιο Αντρέα, το πάθος για ζωή. Προσφέρει στον αναγνώστη την ευκαιρία να ταξιδέψει σε μια συναισθηματική όαση, μέσα από όνειρα, φιλοσοφικές αναζητήσεις, όμορφα τοπία της φύσης, μια απίστευτη παλέτα χρωμάτων με μηνύματα αισιοδοξίας.  Τραγουδάει τον έρωτα, το φλογερό πάθος, τη ζωή. Η νέα της ποιητική συλλογή έχει την αφιέρωση «στο αστείρευτο βάθος των ματιών σου» , ενώ από την πρώτη κιόλας σελίδα του βιβλίου, ξεκινά το ονειρικό ταξίδι της ποίησης.

Την ποιητική συλλογή «Αρσινόη ζήσε με πάθος», μπορούν οι αναγνώστες να την προμηθευτούν στον Πύργο από τα βιβλιοπωλεία Lexis, Public και Δώρα Κορκολή ( οδός Ερμού).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος