FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τελική ευθεία με Ναύπλιο!

Ημερομηνία: 15-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέλος τα ψέματα. Ο Παμβουπρασιακός μπαίνει στην τελική ευθεία με το Ναύπλιο 2017, το οποίο αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του 7ου Ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Ταχτσίδη βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, αλλά κατόρθωσε στο 83΄ να πάρει τη νίκη. Ήδη άλλαξε πριν λίγες μέρες προπονητή, καθώς τη θέση του Μαντζούνη πήρε ο πρώην του Παναργειακού, Τομ Κίκιλης. Για όσους είδαν το παιχνίδι με το Διαβολίτσι, οι Μεσσήνιοι χάσανε του κόσμου τις ευκαιρίες.

*Ο ΠΑΟΒ θα ετοιμαστεί και είναι σίγουρο ότι πλήρης θα πάρει το τρίποντο!

 

Τελευταίο χαρτί

Ο Πανηλειακός μετά την ατυχία με το Γύθειο, στο Άργος θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες να παλέψει την παραμονή. Το παιχνίδι με την ομάδα της Λακωνίας χάθηκε εντελώς άδικα και η αιτία ήταν το λάθος που έγινε στην άμυνα στο 75΄ και μπήκε το γκολ της ισοφάρισης. Η άλλη αιτία ήταν ο Αχαιός  διαιτητής Χρονάς, ο οποίος έκανε τα δικά του. Μιλάμε για τραγική διαιτησία, που κράτησε στο παιχνίδι τον τερματοφύλακα Μπαμπούνη με κίτρινη, ενώ έπρεπε να δεχτεί την κόκκινη στη διένεξη με τον Μπουρνέλη, ενώ αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι πάνω στον Έλιοτ στο 85΄. Την Κυριακή θα αγωνιστεί και ο Φερνάντεζ, ενώ τιμωρήθηκαν με κίτρινη οι Μπουρνέλης, Νικολόπουλος, Τσαγκάρης, Ρούνης. Επανέρχεται και ο Δ. Τσίγκρηλας.

 

Έργο του Δούλου

Άλλο ένα χιλιόμετρο της διαδρομής κάλυψε ο πρωτοπόρος Αίας την Κυριακή στα Σαβάλια, όπου νίκησε τον Ολυμπιακό 1-3. Ήταν δύσκολη η νίκη της ομάδας του Θ. Ανδριόπουλου, αφού επιτεύχθηκε στο τέλος, καθώς η ομάδα του Ερνέστο είχε ισοφαρίσει στο 80΄. Πρωτεργάτης της νίκης ο Νίκος Δούλος που μπήκε στο 75΄  στη θέση του νεομεταγραφέντος Μονόλιθου. Εκτέλεσε το φάουλ με το οποίο ο Παπαχριστόπουλος έκανε το 1-2, ενώ πέτυχε το τρίτο γκολ του Αίαντα.

 

*Έτσι το τρικ με τον παίκτη-προπονητή, Λάμπη Μαρκόπουλο, που κάνανε οι υπεύθυνοι της ομάδας των Σαβαλίων, αποδείχτηκε μάταιο. Η απουσία του Μπράβου στοιχίζει στην ομάδα πολύ και οι ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ είναι λίγες.

 

Χτύπημα κόμπρας!

Έχει χάσει τον προσανατολισμό της πλέον η Ολυμπιάδα Γουμέρου, μετά και την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στο Λαντζόι από την Προοδευτική. Δεν στερείται μόνο το γήπεδό της η ομάδα του Γουμέρου, στερείται και παικτών, αφού μετά τους Νικολόπουλο, Κύτταρη, αποχωρεί και ο Διαμαντάκος… Φυσιολογική η παραίτηση του κ. Τομαρόπουλου από τον πάγκο.

*Με χτύπημα κόμπρας η ομάδα της Μανολάδας, παρά την απουσία του Μούζου, γνώρισε την πέμπτη νίκη και σύντομα θα μπει στο κλαμπ των αδιάφορων ομάδων. Μην ξεχνάμε το άσχημο ξεκίνημα που είχε, με 5 ήττες!

 

Τρία αδέρφια

Ο Πέλοπας, η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί την ηλειακή πρωτεύουσα στην Α1 Κατηγορία, πέτυχε στη Σπιάντζα την πέμπτη φετινή νίκη της κι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο στα πλέι-άουτ. Θύμα της η συνώνυμη ομάδα του Πελοπίου με 2-0. Μία νίκη που εδραιώνει την ομάδα του Νίκου Δαβουρλή στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα.

*Στον Πέλοπα αγωνίζονται τρία αδέρφια με το επώνυμο Πλατής, παιδιά του φιλάθλου, Θανάση Πλατή. Ο Βαγγέλης, ο Τάκης και ο Δημήτρης.

 

Αδικείται

Η ομάδα του Πελοπίου στα σίγουρα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Στην προτελευταία με μόλις οχτώ βαθμούς. Μετράει σ’ ολόκληρο τον πρώτο γύρο δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες! Έχει αδικηθεί από τη διαιτησία, ενώ είχε και τραυματισμούς. Να τονίσουμε δε πως είναι και απείθαρχη ομάδα με συνεχείς κόκκινες κάρτες. Με τον Πέλοπα δεν έπαιξαν οι Στροφύλλας, Βουρλούμης, Μπίρμπας, Μπακόπουλος, ενώ προχθές είδαν κόκκινη οι Ζαφείρης, Ηλίας Κακόγιαννος, αν και ο δεύτερος την επεδίωξε. Καλύτεροι προχθές οι Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Τζάρο.

 

Το διπλό της Νίκης

Με τον Γκρίλλα στην 11άδα η Νίκη πήρε μεγάλο διπλό στη Ν.Μανολάδα από τη Δόξα. Δημιουργός ο Γκρίλλας, εκτελεστής για μια ακόμη φορά ο Γεωργιόπουλος, ο οποίος τελευταία σκοράρει κατά ριπάς κι έφτασε τα 8 γκολ!

*Μιλάμε για μεγάλο διπλό που φέρει την ομάδα του Τραγανού στους τέσσερις των πλέι-οφ κι αν νικήσει προσεχώς τον Ηλειακό, θα εδραιωθεί στη θέση που κατέχει πλέον. Αγωνίστηκαν τέσσερις Κολοτουραίοι (Κώστας, Χαράλαμπος, Δημήτρης και Νίκος).

 

Νίκη-σαν και τα κορίτσια

Θαυματουργεί η γυναικεία ομάδα του Τραγανού, αφού πέρασε κι από τα χιονισμένα Καλάβρυτα, νικώντας 4-0 την ομώνυμη ομάδα. Τα κορίτσια καθοδηγεί ο Γιώργος Γεωργιόπουλος  κι όλοι μαζί έχουν ως στόχο την άνοδο στη Β΄  Εθνική. Πρωταγωνίστρια η Γεωργία Δεσπολάρη, η οποία σημείωσε τρία γκολ, ενώ το άλλο πέτυχε η Τσουρούλη. Η συνέχεια σε 15 μέρες στην Τρίπολη.

 

Κώλυμα οι διαιτητές

Κάπου σαράντα διαιτητές έδωσαν κώλυμα στον υπεύθυνο ορισμών, Στέλιο Κυριακάκη, ο οποίος πρέπει να έπεσε από τα σύννεφα με την ενέργεια αυτή! Εκνευρίστηκε και δεν έκανε το προγραμματισμένο μάθημα! Η επιμορφωτική διαλύθηκε (!) και οι διαιτητές έφυγαν άπρακτοι. Φυσικά την έκπληξη γνώρισαν τόσο ο Πρόεδρος Άρης Κουλούρης, όσο και η υπεύθυνη παρουσιών κ. Δημητρακοπούλου. Το μόνο που έγινε ήταν η συγκέντρωση παρατηρητών διαιτησίας!

*Τη λύση στα προβλήματα των διαιτητών καλούνται να βρουν αυτοί που τα έχουν δημιουργήσει. Εμείς προσωπικά είμαστε αναφανδόν υπέρ των διαιτητών!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος