FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινά η «πορεία προς το λαό»: Αρκετά μεγάλη συμμετοχή και εγγραφές νέων μελών στην συγκέντρωση της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Η πορεία προς τον Συνέδριο που πιθανότατα θα διεξαχθεί το Μάρτιο του 2020 και οι εγγραφές μελών, ήταν τα δύο  βασικά θέματα που κυριάρχησαν στην διευρυμένη  συνεδρίαση από την ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου  παρουσία πολλών πολιτών από τον προοδευτικό χώρο με προσκεκλημένο τον Μάκη Θεοφιλάτο, μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα και τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων ο νυν βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός, ο πρώην Υφυπουργός παιδείας και πρώην βουλευτής Δημήτρης Μπαξεβανάκης,, ο γραμματέας Ν.Ε  Ηλείας Γιώργος Σαιτας Γιώργος και αρκετά μέλη του κόμματος από την περιοχή.

Παρά την δύσκολη ώρα που πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, το Εργατικό Κέντρο Πύργου γέμισε από δεκάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν πολλές εγγραφές. Ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις των νέων μελών και η έκφραση της βούλησής τους να συμβάλλουν δημιουργικά στο νέο ξεκίνημα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τονίστηκε και από τους ομιλητές, τα μηνύματα ήταν αισιόδοξα και από την ισχυρή παρουσία αλλά και από τον εποικοδομητικό διάλογο που έγινε και ήταν απλώς η αρχή, αφού  έπεται συνέχεια, για τη δημιουργία ενός κόμματος μαζικού, συμμετοχικού, δημοκρατικού και βαθιά αριστερού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος