FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Βασικές μας αρχές ενότητα και συνεργασία»

Ημερομηνία: 28-12-2023 | Συντάκτης:

Τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου και της δημοτικής αρχής Αρχαίας Ολυμπίας

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Με ενότητα, με σοβαρότητα, συνεργασία, εντιμότητα, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, θα πορευτεί η νέα δημοτική αρχή της Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με το παραπάνω στίγμα που έδωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας περιόδου για το δήμο «καθώς οι πολίτες μας έδωσαν μια καθαρή, ηχηρή εντολή που πηγάζει τόσο από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, όσο και από την ανάγκη της τοπικής μας κοινωνίας να κάνει μία νέα αρχή…»

Την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου, των νέων δημοτικών συμβούλων και των προέδρων των κοινοτήτων, τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος Β΄ συνοδεία ιερέων του δήμου, με την παρουσία πολλών κατοίκων της περιοχής.

Στην ομιλία του ο κ. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε ότι η συνεργασία και η σύνθεση των διαφορετικών ιδεών που θα έχουν κοινό παρονομαστή τη διάθεση για προσφορά στον τόπο από τη θέση που τους έδωσε η λαϊκή εντολή, ανήκει στις βασικές αρχές του δημάρχου και της νέας δημοτικής αρχής.

«Δεν υπάρχουν ούτε εχθροί, ούτε κάποιοι που θέλουν το κακό του τόπου μας. Γι’ αυτό και ’γώ από την πρώτη στιγμή, θα τείνω χείρα συνεργασίας, προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Και βέβαια είναι αυτονόητο ότι θα συνεργαστώ και με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους που γνωρίζω ότι πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Αυτές είναι οι δικές μου θέσεις αρχής που θα υπηρετήσω με συνέπεια και υπομονή τα επόμενα πέντε χρόνια»

Σε ότι αφορά τις προτεραιότητες του για την επόμενη πενταετία επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η νέα δημοτική αρχή επιζητά την  ισόρροπη ανάπτυξη σε όλα τα χωριά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, την αναβάθμιση των υποδομών, την στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την συστηματική ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών και την στοχευμένη προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας για την ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών, τη στήριξη των ευάλωτων πολιτών, την οργανωμένη και συστηματική διεκδίκηση αυτών που αξίζει ο δήμος Ολυμπίας.

Ακολούθησε η υπογραφή του πρακτικού ορκωμοσίας από το δήμαρχο και όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων. Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Μ. Κατρίνης, Δ. Καλαματιανός, Δ. Αβραμόπουλος, εκπρόσωπος της Δ. Αυγεργινοπούλου καθώς και οι υπόλοιποι έξι νέοι δήμαρχοι της Ηλείας, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δ. Νικολακόπουλος και πολλοί τοπικοί φορείς.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot