FOLLOW US: facebook twitter

Aρίων Aμαλιάδας/Kολύμβηση: Στο Εαρινό Κύπελλο για νέες διακρίσεις

Ημερομηνία: 16-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έτοιμος για νέες διακρίσεις είναι ο Αρίων Αμαλιάδας στο Εαρινό Κύπελλο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στην Πάτρα. Τους αγώνες διοργανώνει η Κ.Ο.Ε. και συμμετέχουν τα σωματεία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Θα διεξαχθούν 2 αγωνιστικές πρωί και απόγευμα του Σαββάτου με συμμετοχή των προαγωνιστικών κατηγοριών.

Στους 4 προηγούμενους αγώνες που συμμετείχε το ηλειακό σωματείο, οι αθλητές κατέκτησαν συνολικά 20 μετάλλια και συνεχίζουν για νέες διακρίσεις.

Συμμετέχουν οι εξής: Βασιλική Ράλλη, Νεφέλη Κατσαντώνη, Μαρίλια Γκάτση, Πέτρος Σόλας, Άγγελος Τσουκαλάς, Γιώργος Αστερής και Άρης Βασιλόπουλος. Το Δ.Σ. και ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κ. Γιάννης Βυθούλκας εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές!

Εγγραφές και λειτουργία νέων τμημάτων

Άρχισαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα που λειτουργούν την περίοδο της Άνοιξης. Καθημερινά τα μέλη μπορούν να προσέρχονται στη γραμματεία του Συλλόγου από 16:00-18:00 ή να επικοινωνούν στο τηλ. 6979846941.

Λειτουργούν τμήματα μικρής πισίνας από 35 ετών και άνω, baby swimming (γονιός και παιδί). Επίσης εκμάθηση στη μεγάλη πισίνα από 6 ετών και άνω, εκμάθηση ενηλίκων, τμήματα κοινού, Aqua Aerobic, αποκατάσταση τραυματισμών, αγωνιστικά τμήματα και προετοιμασία ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών.

Διδάσκουν καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβησης, όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίου, σχολής ΤΕΦΑΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος