FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Κολύμβηση: Πρώτη και τρίτη θέση στο Λουτράκι

Ημερομηνία: 24-05-2023 | Συντάκτης:

Με δυο μετάλλια και υψηλές επιδόσεις επέστρεψε η αποστολή του Αρίωνα Αμαλιάδας από το Λουτράκι το προηγούμενο Σάββατο 20 Μαΐου

Η ηλειακή ομάδα συμμετείχε στο «2ο Κύπελλο Ιωάννης Λαζαρίδης» αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατές ομάδες από Πελοπόννησο, κεντρική Ελλάδα και κυρίως από Αττική.

Για άλλη μια φορά οι αθλητές του Αρίωνα εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους, αποδεικνύοντας ποσό σοβαρή προσπάθεια γίνεται στο σύλλογο της Αμαλιάδας πάντα με στόχους. Η Νεφέλη Κατσαντώνη κατέκτησε χρυσό στα 50μ. προσθίου, χάλκινο στα 100μ. προσθίου και 6η θέση στην πεταλούδα με επιδόσεις που την κατατάσσουν πολύ ψηλά στο Πανελλήνιο.

Η Μαρίλια Γκάτση με φανταστική κούρσα στα 100μ. προσθίου κατέκτησε την 5η θέση και βελτίωσε το ατομικό ρεκόρ της κατά 7 δευτερόλεπτα! Στα 50μ. ελευθέρου πήρε την 6η θέση και την 12η στην πεταλούδα με ατομικά ρεκόρ.

Ο μικρός της ομάδας Άρης Βασιλόπουλος κατέκτησε την 6η θέση στην πεταλούδα και 12η θέση στο ελεύθερο με ατομικά ρεκόρ. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Βυθούλκας και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος