FOLLOW US: facebook twitter

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρος: Η πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Ιωνικό Χωριό

Ημερομηνία: 21-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Ηλεία, Κοινωνία, Νέα

– Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρος στην Ηλεία


Την πρώτη επίσημη επίσκεψη στο Ιονικό Χωριό πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ.Ελπιδοφόρος από χθες Πέμπτη 20 ενώ σημερα Παρασκευή 21 Ιουλίου θα έχει συνάντηση και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο.

Την Πέμπτη έφτασε στο Ιονικό Χωριό συνοδευόμενος από τους: Πρέσβη της Αμερικής στην Ελλάδα κ Γιώργο Τσούνη, τον Διευθυντή του Γραφείου του, πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Παπαζαφειρόπουλο, τον Διευθυντή Ειδικών Εκδηλώσεων π Ευαγόρα Κωνσταντινίδη, τον αρχιδιάκονο Διονύση Παπίρη και την μητέρα του Κωνσταντίνα Λαμπρινιάδη.

Σήμερα, Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί το Δημαρχείο της Γαστούνης γύρω στις 10:15 όπου θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από τον Δήμαρχο κ Ανδρέα Μαρίνο μετά την απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο κ.κ. Ελπιδοφόρος θα φθάσει στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Πύργου όπου θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, ο οποίος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής.

Στις 3:45 το απόγευμα ο κ.κ. Ελπιδοφόρος θα φθάσει στο Ιονικό Χωριό όπου μισή ώρα αργότερα, δηλαδή στις 4:15 θα γίνει περιήγηση για τους επισκέπτες και τους υψηλούς προσκεκλημένους από την Διευθύντρια κ. Μαρίνα Φλωράτου.

Στις 5:00 μ.μ. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος θα περάσει λίγη ώρα με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο του Ιωνικού Χωριού και στις 7:30 το απόγευμα θα τελέσει παράκληση στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ιακώβου για τα παιδιά και τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Στις 8:00 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τα παιδιά, τους Επισκέπτες και τους Υψηλούς Προσκεκλημένους και αμέσως μετά θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο.Το Σάββατο το πρωί ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρος θα αναχωρήσει από τον Ιονικό Χωριό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος