FOLLOW US: facebook twitter

Αποχώρησε και ευχαρίστησε τον Αίαντα ο Βασιλικόπουλος

Ημερομηνία: 15-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος αποχώρησε και επίσημα από τον Αίαντα καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στα γραφεία του συλλόγου στη Γαστούνη και πήρε το δελτίο του. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμαλιάδα (είναι φυσικοθεραπευτής), ενημέρωσε τον Αίαντα πως δεν μπορεί να ακολουθήσει φέτος τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει η Γ΄ Εθνική κι έτσι αποχώρησε από την ομάδα.

Ο ίδιος ο Βασιλικόπουλος μέσω δήλωσής του, ευχαρίστησε τον Αίαντα για την συνεργασία τους ένα χρόνο και ευχήθηκε στην ομάδα καλή σεζόν.

Ο Αμαλιαδίτης αριστερός οπισθοφύλακας, που στην ουσία είναι ένα σύγχρονο φουλ μπακ, ο καλύτερος Ηλείος ποδοσφαιριστής στη θέση αυτή και «αποκάλυψη» του Αίαντα στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω στον Αίαντα Γαστούνης. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτόν τον χρόνο. Εύχομαι στην ομάδα καλή σεζόν, να εκπληρώσει τους στόχους της και στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά υγεία και κάθε επιτυχία».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος