FOLLOW US: facebook twitter

Απονομή διπλώματος Kick Boxing στον Διονύση Παπαδόπουλο

Ημερομηνία: 18-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απονομή διπλωματών της σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας Kick Boxing πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σε χώρο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού(Γ.Γ.Α.) όπου και έλαβε το δίπλωμά του και ο Ηλείος προπονητής Διονύσης Παπαδόπουλος. Αποτελεί την 3η σχολή προπονητών που έχει περάσει κατά σειρά μετά από του Τζούντο και του Παγκρατίου αθλήματος.

Μετά από 2 χρόνια προσπάθειας λόγω δυσκολιών και συνθηκών έλαβε τέλος και αυτό το εγχείρημα της σχολής προπονητών 2023 Κick Boxing Γ’ κατηγορίας.

Ο προπονητής εις εκ των δύο της μεγαλύτερης μαχητικής οικογένειας της Ηλείας δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί αυτή την σχολή την κατάφερα μέσα από πολλές δυσκολίες, λύπες αλλά και χαρές. Η χαρά μου ήταν μαζί μου σήμερα. Ευχαριστώ την γυναίκα μου για την στήριξη σε όλα και την δύναμή της σε όλο αυτό δίνοντας και σε εμένα για να συνεχίζουμε.

Ευχαριστώ τον δάσκαλο μου Αλεξάκη Γεράσιμο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη καθώς και τον συνεργάτη και φίλο Γιώργο Παναγιωτόπουλο για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νομό. Ένα άθλημα που είναι Ολυμπιακό πλέον, μακάρι να δούμε αθλητές μας σε Ολυμπιάδες τα επόμενα χρόνια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος