FOLLOW US: facebook twitter

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΒ στα μπαράζ και φαντασμαγορική φιέστα (φωτό)

Ημερομηνία: 11-06-2023 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε και στον τελευταίο αγώνα του για τα μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ, τον εξαιρετικό Παναιγιάλειο του Θοδωρή Ανδριόπουλου με σκορ 3-2 στο «Γρ. Καλάκος», πήρε την 1η θέση στον όμιλο και παράλληλα σήκωσε τις κούπες του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ηλείας σε μια φαντασμαγορική φιέστα. Οι νταμπλούχοι Ηλείας γιόρτασαν μαζί με 500 περίπου φιλάθλους τους την θριαμβευτική φετινή αήττητη πορεία τους και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη, μαζί με τον Παναγιώτη Παναγούτσο, να απονέμουν το κύπελλο του Πρωταθλητή αλλά και αυτό του Κυπελλούχου στους «ταύρους», αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Τα κύπελλα σήκωσαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας με τους δύο αρχηγούς Αντώνη Λιόση και Περικλή Πολίτη μέσα σε καπνογόνα και χαρτάκια.

Επιπλέον, στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε από την Διοίκηση του ΠΑΟΒ ο σπουδαίος πρώην πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο εκ των αρχηγών της φετινής ομάδας Γιώργος Πολίτης και οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ, Νίκος Βραχνής, Νίκος Ντόμας, Δημήτρης Νικολόπουλος και Νίκος Ανδριέλος, καθώς και ο αθλητικογράφος Πάνος Ηλιόπουλος.

Το «παρών» στην φαντασμαγορική φιέστα του ΠΑΟΒ έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δ. Νικολακόπουλος και οι Βουλευτές Ηλείας, Δ. Αυγερινοπούλου, Δ. Καλαματιανός και Μ. Κατρίνης.

Όσο για το ματς, ο ΠΑΟΒ στο 6΄ προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Λαθύρη και ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε στο 9΄  με τον Αρβανίτη. Στο 37΄ οι Αιγιώτες έκαναν το 1-2 με πλασέ του Λιάτου. Στο β΄ μέρος οι «πράσινοι» έφτασαν στην ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Λαθύρη, που σκόραρε στο 74΄ από κάθετη του «Φίγκο» και στο 87΄ έγινε το 3-2 με αυτογκόλ του Βλάχου, από προσπάθεια του Λαθύρη από αριστερά.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Λιόσης (78΄ Παπασπηλιόπουλος), Μηλαδόπουλος, Μαρκόπουλος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης (46΄ Δούλος), Πλαστουργός (86΄ Παλούμπης), Λαθύρης (90΄ Διονυσόπουλος), Παρασκευόπουλος, Αντωνόπουλος, Μικελάτος.

Παναιγιάλειος: Μαυρούλιας, Βλάχος, Μ. Σπανός, Χούσα (3΄ λ.τρ. Μαχαίρας), Α. Σπανός (70΄ Τσεκούρας), Κοτσόκολος (88΄ Καραπιπέρης), Σκούτας, Γκάτσης, Λιάτος, Αρβανίτης, Οικονόμου.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia