FOLLOW US: facebook twitter

Απόλλων Ν. Φιγαλείας: Αποχαιρετιστήριο «δίτερμα» και βραβεύσεις

Ημερομηνία: 11-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σύσσωμος ο Απόλλωνας με παλαίμαχους της ομάδας και μικρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]

Ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας έκλεισε την ποδοσφαιρική σεζόν την Κυριακή με ένα αποχαιρετιστήριο «οικογενειακό δίτερμα» στο γήπεδο της Ν. Φιγαλείας μεταξύ των παικτών της ανδρικής ομάδας αλλά και παλαιμάχων του Απόλλωνα, ενώ αγώνα έδωσαν και τα τμήματα της ακαδημίας.

H βράβευση του Νίκου Κουτσόπουλου από τον Γρηγόρη Γλούμη.  

Στο πλαίσιο της τελευταίας συνάντησης της σεζόν, ο επί οχταετίας δραστήριος πρόεδρος του Απόλλωνα, Γρηγόρης Γλούμης, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, βράβευσε κάποιους ανθρώπους της περιοχής, για την πολυετή προσφορά τους στον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας. Αυτοί ήταν οι Δημήτρης Καπογιάννης, Παναγιώτης Πάλλας, Γιάννης Μανιάτης, Νίκος Κουτσόπουλος και Γιώργος Μπιμπής (την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδίου).

Η βράβευση του Δημήτρη Καπογιάννη.
Η βράβευση του Παναγιώτη Πάλλα.
Η βράβευση του Γιάννη Μανιάτη.

Αμέσως μετά τους αγώνες ακολούθησε δείπνο στην πλατεία της κοινότητας, στο καφέ-ουζερί «Μπενάκης», και η ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε σε ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ορμώμενοι από την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ομάδα της κοινότητάς τους.

Αμέσως μετά τους αγώνες ακολούθησε δείπνο σε εστιατόριο στην πλατεία της Ν. Φιγαλείας.

Ο Απόλλωνας έδωσε έναν ωραίο αγώνα φέτος στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μένοντας πιστός στις αρχές του πως το ποδόσφαιρο είναι χαρά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia