FOLLOW US: facebook twitter

Αποκάλυψη σοκ Κακλαμανάκη: «Η νέα καταγγελία Μπεκατώρου αφορά ανήλικο κορίτσι!»

Ημερομηνία: 20-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Κακλαμανάκης που είπε ότι η νέα υπόθεση κακοποίησης στην ιστιοπλοΐα που κατήγγειλε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά κορίτσι 11 ετών.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο Mega, η νέα καταγγελία της Μπεκατώρου αφορά μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης αθλήτριας πριν από 9 χρόνια.

Η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται η αθλήτρια να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά της, εκτός από τη δίκη της περίπτωση, δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

«Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πέρα απ’ το γεγονός ότι είναι στην Ιστιοπλοΐα. Αφορά μικρό παιδί, 11 ετών αν δεν κάνω λάθος. Δεν θα ήθελα να πω την περιοχή, είναι μία μικρή κοινωνία. Η ηλικία είναι ανάμεσα στα 11-14. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, το θέμα το έχει η Σοφία Μπεκατώρου. Απ’ όσο καταλαβαίνω είναι 9 χρόνια πριν, γιατί ειναι 21 ετών τώρα η κοπέλα» σημείωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα.

Πηγή: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος