FOLLOW US: facebook twitter

Από το Πρότυπο & 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας Πρόγραμμα «Εικονικής Επιχείρησης»

Ημερομηνία: 23-03-2023 | Συντάκτης:

Στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της «Εικονικής Επιχείρησης» που πραγματοποιείται από τον Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Junior Achievement Greece) με την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, συμμετέχει για ακόμη μια φορά, και μετά από παύση δυο ετών λόγω covid, το Πρότυπο & 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας με ένα πολύ ξεχωριστό και ενδιαφέρον πρότζεκτ, που στόχο έχει την ενημέρωση και την πρόληψη σε ότι αφορά παθήσεις του καρδιακού, πεπτικού και αναπνευστικού συστήματος.

Το πρόγραμμα έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Για το σκοπό αυτό το Πρότυπο & 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας δημιούργησε την μαθητική εικονική επιχείρηση «Healthy Hug» που αποτελείται από 19 μαθητές της Α Λυκείου. Η επιχείρηση αφορά την δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας, με σκοπό την παρουσίαση ενός ελκυστικού περιβάλλοντος, με την χρήση έγκυρων και ενημερωμένων πληροφοριών.

Το σχολειο είναι ένα από τα ελάχιστα Δημόσια σχολεία σε συνεχή παρουσία στο πρόγραμμα και με άριστα αποτελέσματα σε κάθε συμμετοχή του.

Την 17/03/2023 πραγματοποιήθηκε η εμπορική έκθεση των μαθητικών επιχειρήσεων στο The Mall Athens, με τη συμμετοχή 52 σχολείων, με το Πρότυπο & 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας να δείχνει την δυναμική του, μπροστά στην κριτική επιτροπή και να απαντά σε οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις προέκυπταν, από την συζήτηση με τους μαθητές.

Περισσότερες πληροφορίες για την μαθητική επιχείρηση «Healthy Hug» είναι διαθέσιμες: στη σελίδα προγράμματος https://healthy-hug.jimdosite.com/ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, 2nd EPAL Amaliada, στο Ιnstagram _healthy.hug


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος